Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost Effaclar

Avionaut GLIDER 2017 SOFTY FIT - hnedá / béžová

Zobraziť katalóg
Avionaut GLIDER 2017 SOFTY FIT - hnedá / béžová
Autosedačka pre deti 9 - 25 kg, 5-bodový bezpečnsotní pás, penová opierka, regulácia sklonu, sedák ergonomického tvaru
Kód:  BABY5690 Produktové číslo:  5907603466217 Stránky výrobcu
Avionaut GLIDER 2017 SOFTY FIT - hnedá / béžová Predaj skončil

Avionaut GLIDER 2017 SOFTY FIT - hnedá / béžová

Kolekcia detských autosedačiek Avionaut GLIDER SOFTY FIT bola navrhnutá tak, aby poskytovala najvyšší komfort aj na dlhých cestách s dieťaťom. Sedačka poskytuje dieťaťu vďaka ergonomickému tvaru maximálny komfort, zároveň však kladie dôraz na bezpečie dieťaťa. Špeciálna štruktúra povrchu sedačky a opierky zaisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu. Autosedačka v modernom hnedo-béžovom prevedení je určená pre deti od 9 do 25 kg (cca od 9 mesiacov do 7 rokov).

Kľúčové vlastnosti

  • štýlová autosedačka v hnedo-béžovom prevedení
  • ľahko udržiavateľný materiál
  • ergonomický tvar pre maximálny komfort
  • rastie spolu s dieťaťom - vhodné pre deti od 9 do 25 kg
  • odoberrateľná mäkká vložka pre najmenšie deti
  • maximálna bezpečnosť
  • 5-bodový bezpečnostný pás pre malé deti, 3-bodový pre väčšie
  • regulácia uhla sklonu podľa veľkosti dieťaťa
  • kompletne vyrobené v Európe

Materiál najvyššej kvality

Sedačka je potiahnutá kvalitným poťahom alcantarou. Použitý materiál má funkciu "easy clean", ktorý uľahčuje údržbu čalúnenia. Autosedačka je pre najmenšie deti vybavená odnímateľnou mäkkou vložkou, ktorá zaručuje pevné usadenie a pohodlie dieťaťa.

Rastúce autosedačka

Autosedačka ergonomického tvaru rastie s vaším dieťaťom, čo mu po celý čas zaručuje maximálnu bezpečnosť a komfort. Nastavenie veľkosti autosedačky podľa veľkosti dieťaťa sa vykonáva jednoduchým stlačením tlačidla. Zároveň je možné regulovať uhol sklonu tak, aby dieťa cestovalo v polohe, ktorá je najvhodnejšia pre jeho vek. Na tvorbe sedačiek sa podieľali projektanti a konštruktéri sa skúsenosťami v leteckom odvetví tak, aby vznikli úplne bezpečné a pohodlné autosedačky pre deti. Zárukou kvality autosedačiek Avionaut je ich kompletná výroba v Európe, čo zaručuje úplnú kontrolu nad ich výrobou a použitými materiálmi. 

Maximálna bezpečnosť

Pro maximálnu ochranu v prípade bočného nárazu sú na sedačke umiestnené hlboké bočné opierky. Pohodlnú oporu krku zaisťuje penová polypropylénová opierka. Pre deti od 9 do 18 kg sa autosedačka do automobilu upevňuje pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu a samotné dieťa je pripútané 5-bodovým bezpečnostným pásom. Pás je vedený intuitívne, čo uľahčuje správnu a rýchlu montáž autosedačky. Vďaka napínačom bezpečnostných pásov je zaručené dokonalé upevnenie autosedačky. Pre deti od 15 do 25 kg sa demontujú 5-bodové bezpečnostné pásy a dieťa je pripútané 3-bodovým bezpečnostným pásom automobilu. V zadnej časti autosedačky sa nachádza schránka na návod na použitie, ktorý tak budete mať vždy po ruke.

Parametre

Autosedačka zodpovedá norme ECE R44/04.
Rozmery (š × v × h): 44 × 66 × 62 cm
Hmotnosť: 8,15 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude autosedačka i v šedočerné kombinaci? Díky.

Diskusia a poradňa k Avionaut GLIDER 2017 SOFTY FIT - hnedá / béžová
Príslušenstvo pre Avionaut GLIDER 2017 SOFTY FIT - hnedá / béžová
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avionaut GLIDER 2017 SOFTY FIT - hnědá/béžová.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií