Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ drogerie Effaclar

DOMESTOS Ultra White – tekutý dezinfekčný prípravok 3× 750 ml

Zobraziť katalóg
DOMESTOS Ultra White – tekutý dezinfekčný prípravok 3× 750 ml
WC gél pre dokonale čistú a sviežu toaletu - 2,03 €/ks - Od 2,71 €/1 l
Kód:  CIS209s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DOMESTOS Ultra White – tekutý dezinfekčný prípravok 3× 750 ml Predaj skončil

DOMESTOS Ultra White – tekutý dezinfekčný prípravok 3× 750 ml

Tekutý čistiaci a dezinfekčný prostriedok DOMESTOS Ultra White je špeciálne určený na čistenie a dezinfekciu silne znečistených miest, a to predovšetkým tam, kde sa vyskytujú baktérie alebo plesne. Vyniká dlhodobým účinkom po dobu až 24 hodín, pomáha udržiavať domácnosť v čistote a zbavuje ju až 99,9 % známych baktérií. spoľahlivo odstraňuje zápach toalety, umývadiel a drezov. Jeho extra husté zloženie s patentovanou technológiou Hygiene Molecules zabezpečuje po čistení dezinfekčný účinok a zabraňuje tak ďalšiemu nežiaducemu šíreniu baktérií.

DOMESTOS Ultra White môžete používať ako v neriedenom stave, tak riedený s vodou. Neriedený skvele slúži na čistenie a dezinfekciu toalety a odtokov. Poskytuje celodennú ochranu pred baktériami, ktoré sa uvoľňujú z toaletnej misy po spláchnutí. V riedenej forme s ním ľahko vyčistíte podlahy a iné veľké plochy. Vďaka bieliacemu účinku si hravo poradí s bielením zájdených štrbín medzi dlaždicami a kachličkami. Nenahraditeľný pomocník do každej domácnosti.

Použitie:
1. intenzívna dezinfekcia v neriedenom stave

  • Záchodové misy a toalety – aplikujte pod okraj a nechajte pôsobiť 15 minút. Na ešte účinnejšiu likvidáciu mikroorganizmov a odstránenie škvŕn nechajte pôsobiť cez noc.
  • Odtoky v kuchyni a kúpeľni – na dezinfekciu a odstránenie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte 5 minút pôsobiť
  • Umývadlo – nalejte do odtoku a prepadu a nechajte päť minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite

2. dezinfekcia v riedenom stave:

  • Podlahy a pracovné plochy – pridajte 120 ml prípravku do 5 litrov vody. Nie je potrebné oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy.
  • Hubky a handričky na riad – pridajte 120 ml prípravku do vedra naplneného do polovice vodou a namočte na 30 minút

3. bielenie bielizne v riedenom stave:
Pridajte 20 ml prípravku do 5 litrov vody a namočte cez noc, potom dôkladne vyplákajte. Vždy používajte plastovú nádobu.

Zloženie:
Dezinfekčná látka: chlórnan sodný 4,5 g/100 g, menej ako 5 % bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný), neiónové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchové aktívne látky, mydlo, parfum.

Upozornenie:
Skladujte mimo dosahu detí. Je vysoko toxický pre vodné organizmy. Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Dráždi oči a pokožku, zamedzte preto kontaktu s pokožkou a očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Používajte iba podľa návodu. Zabráňte uvoľneniu koncentrovaného prípravku priamo do životného prostredia. Uchovávajte na chladnom mieste a vo vzpriamenej polohe. Uchovávajte len v pôvodnom obale. Prázdnu fľašu nepoužívajte na iné účely, po spotrebovaní vypláchnite vodou a dajte do odpadu.


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Počet kusov
3 ks Hotovo!
Určenie
Na toalety Hotovo!
Typ čističa
Gél Hotovo!
Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
3 ks Hotovo!

Určenie

Určenie
Na toalety Hotovo!

Typ

Typ čističa
Gél Hotovo!

Obsah chlóru

Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!

Objem

Objem
750 ml Hotovo!

Typ výrobku

Typ výrobku
Čstiče Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Dezinfekčné, Na vodný kameň Hotovo!
Obsah chlóru
S chlórom Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky WC čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOMESTOS Ultra White – tekutý dezinfekčný prípravok 3× 750 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOMESTOS Ultra White - tekutý dezinfekční přípravek 3× 750 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOMESTOS Ultra White - folyékony fertőtlenítőszer 3× 750 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií