P&G boost ducray protiplnění

Garnier Botanic Therapy Ricinus

Zobraziť katalóg
Garnier Botanic Therapy Ricinus
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Garnier Botanic Therapy šampón 250ml, Garnier Botanic Therapy mask 200ml
Kód:  VBAL0562 Produktové číslo:  8592807221846 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garnier Botanic Therapy Ricinus Predaj skončil

Garnier Botanic Therapy Ricinus

Darčeková súprava Garnier Botanic Therapy Ricinus obsahuje šampón a balzam na vlasy ako praktický darček na slabé a lámajúce sa vlasy so sklonom k vypadávaniu. Zloženie obohatené o ricínový olej preniká do vlasových vlákien a posilňuje vlasy zvnútra, mandľový olej navyše vyživuje vlasy a obnovuje ich prirodzený vzhľad. Šampón vlasy šetrne umyje a pripraví na použitie balzamu, ktorý ich uhladí a dodá im potrebnú starostlivosť. Zároveň obnovuje silu vlasového vlákna, posilňuje vlasy už od korienkov a stimuluje ich rast. Výsledkom sú silnejšie a hustejšie vlasy na dotyk, ktoré vyzerajú deň po dni zdravšie. Zloženie oboch prípravkov je bez parabénov.

    

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Garnier Botanic Therapy Ricinus

  • Darčeková súprava Garnier Botanic Therapy Ricinus na starostlivosť o slabé vlasy
  • Určená na výživu a obnovu slabých a lámajúcich sa vlasov
  • Zloženie s ricínovým a mandľovým olejom
  • Komplexná starostlivosť pre silnejšie a hustejšie vlasy
  • Zloženie bez parabénov
  • Súprava obsahuje: šampón 250 ml + balzam 200 ml

Použitie:
Šampón – naneste malé množstvo šampónu na vlasy a jemne premasírujte. Dôkladne opláchnite.
Balzam – po umytí aplikujte po celej dĺžke vlasov až po končeky, potom opláchnite. Vhodné na každodenné použitie.

Zloženie:
Šampón: aqua/water, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium lauryl sulfate, glycerin, glycol distearate, amodimethicone, sodium chloride, CI 19140/yellow 5, CI 14700/red 4, guar hydroxypropyltrimonium chloride, coco-betaine, ricinus communis oil/castor seed oil, sodium benzoate, sodium hydroxide, acer saccharum extract/sugar maple extract, PPG-5-ceteth-20, trideceth-6, salicylic acid, fumaric acid, benzyl salicylate, linalool, benzyl alcohol, carbomer, caramel, cetrimonium chloride, citric acid, prunus amydalus dulcis oil/sweet almond oil, hexyl cinnamal, parfum/fragrance
Balzam: aqua/water, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, cetyl esters, CI 19140/yellow 5, CI 14700/red 4, ricinus communis oil/castor seed oil, acer saccharum extract/sugar maple extract, trideceth-6, chlorhexidine digluconate, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, benzyl salicylate, linalool, benzyl alcohol, amodimethicone, isopropyl alcohol, caramel, citric acid, cetrimonium chloride, prunus amygdalus dulcis oil/sweet almond oil, hexyl cinnamal, parfum/fragrance


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garnier Botanic Therapy Ricinus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Botanic Therapy Ricinus.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií