Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA317652

KinGirls – Darčeková súprava s dvoma maskami

Zobraziť katalóg
KinGirls – Darčeková súprava s dvoma maskami
Pleťová maska – obsahuje výťažky z okvetných lístkov ruže, ktoré rozjasňujú pleť a zmenšujú póry, hĺbkovo čistiaca, pre citlivú pleť
Kód:  KSPL2123 Produktové číslo:  8588007188263 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KinGirls – Darčeková súprava s dvoma maskami Predaj skončil

KinGirls – Darčeková súprava s dvoma maskami

Darčeková súprava s dvoma maskami obsahuje pleťovú masku KinGirls Výťažky z Malín s prírodnými výťažkami, ktoré obnovujú stratenú vitalitu pleti, dodávajú jemnosť a hĺbkovú hydratáciu. Pleťová maska KinGirls Hľuzovka & kakao 3D bojuje so starnutím a vyhladzuje vrásky, zanecháva komfortný pocit čistoty a ľahkosti. Masky sú tenké, transparentné, flexibilné a priľnavé, preto sa dokonale prispôsobia tvaru vašej tváre. Príjemnú vôňu dodávajú výhradne kvalitné esenciálne oleje. Pleťové masky KinGirls sa stali víťazom súťaže Victoire de la Beaute 2016/17. Doprajte svojej pleti kvalitnú starostlivosť pre očarujúci a mladistvý vzhľad!

Vlastnosti súpravy dvoch pleťových masiek KinGirls

  • Kvalitné a cenené masky KinGirls s veľmi blahodárnymi účinkami
  • KinGirls Hľuzovka & kakao 3D aktívne pôsobí proti vráskam, navracia pleti vitalitu
  • KinGirls Výťažky z malín účinne hydratuje a zjemňuje pleť
  • Textilné pleťové masky vyživujú a regenerujú
  • Vhodné pre všetky typy pleti, najmä pre suchú
  • Zanechávajú dokonale rozjasnenú pleť mladistvého vzhľadu
  • Neobsahujú parabény, parfumy, minerálne oleje, farbivá ani fluorescenčné činidlá

Obsah balenia:
1× pleťová maska KinGirls Hľuzovka & kakao 3D
1× pleťová maska KinGirls Výťažky z malín

Použitie:
Vyberte z obalu textilnú masku KinGirls, naneste na tvár a upravte polohu podľa očí, nosa, úst a obrysov tváre. Odoberte vrchnú vrstvu masky a odstráňte vyhladením prebytočný vzduch medzi maskou a tvárou. Nechajte pôsobiť 15 – 20 minút, potom opatrne masku zložte a očistite od zvyškov. Pleť je dokonale pripravená k následnej kozmetickej starostlivosti.

Pleťová maska KinGirls Hľuzovka & kakao 3D – proti vráskam (30 ml)

Aktívne látky:

  • Výťažky z hľuzoviek – majú vysoký podiel dôležitých aminokyselín a vitamínu B. Hľuzovka je vlastne prírodným „botoxom“, zjemňuje vrásky a dodáva pleti jej stratenú vitalitu. Výťažky z hľuzovky sú obohatené o veľké množstvo minerálov, ktoré pleť účinne hydratujú, posilňujú a vyživujú. Hľuzovky majú antioxidačné účinky, regenerujú poškodené kožné bunky. Ďalšou vlastnosťou hľuzovky je blokácia tvorby melanínu v koži, preto zostáva svetlejšia, žiarivejšia a mladšia. Farebný tonus pleti je následne zjednotený, miznú tmavé škvrny aj drobné jazvičky.
  • Výťažky z kakaového masla – kakaové maslo má obrovské množstvo blahodárnych účinkov. Je vhodné pre všetky typy pleti, najmä pre suchú. Pokožku prirodzene hĺbkovo hydratuje, lebo sa dostáva aj do hlbších vrstiev. Pleť následne zanecháva jemnú, pružnú a vyživenú. Výťažky z kakaového masla obsahujú antioxidačné polyfenoly, vitamín E a kofeín. Viaže voľné radikály, obnovuje a regeneruje poškodené bunky a zlepšuje cirkuláciu krvi. Protizápalové účinky kakaového masla zamedzujú tvorbe ekzémov.  

Darujte recept na krásnu a mladistvú pleť, akú vykúzlia len pleťové masky KinGirls. Zahoďte obavy o vráskavú pokožku. Objem masky KinGirls Hľuzovka & kakao 3D postačí na hĺbkovú procedúru, vďaka ktorej ihneď omladnete. Jednorazová textilná maska ??totiž zlepšuje všetky typy pleti, najmä suché a drsnejšie. Unikátna kombinácia výťažkov z hľuzoviek a kakaového masla zanechá pleť hladkú, hydratovanú a žiarivú. Úžasnú vôňu maske dodávajú výhradne kvalitné esenciálne oleje. Doprajte svojej pleti výnimočnú starostlivosť a tešte sa na viditeľné výsledky!

Zloženie:
Voda, Butylene glycol, Propylene glycol, Lactobacillus ferment, PEG/PPG/Polybutylene Glycol -8/5/3 glycerín, Pentylene glycol, Trehalose, Glycerín, Xanthan gum, Disodium edta, Hydroxyethylcelulose, Propadnediol, Sceratium gum, Avena sativa kernel extract, Triethynolamine, Salix alba bark extract, Pentasodium pentetate, Caprylyl glycol, Caprylic/capric triglyceride, Theobroma cacao seed butter, Phytic acid, Ethylhexylglycerín, Glyceryl caprylate, Dipropylene glycol, Sodium haylaronate, Silver oxide, Lavandula angustifolia flower/leaf/stem extract, Pyrus malus fruit extract, Salvia officinalis leaf extract, Vanilla planifolia fruit extracr, Coffea arabica seed extract, Jasminum officinale flower/leaf extract, Rubus idaeus fruit extract, Tubwe melanosporum extract.

Pleťová maska ??KinGirls Výťažky z Malin – pre hydratáciu (20 ml)

Aktívne látky:

  • Výťažky z malín prenikajú do hĺbky a účinne tak pleť hydratujú, dodávajú jej jas, jemnosť a elasticitu, hydratujú a vyživujú. Toto voňavé a sladké letné ovocie obsahuje mimoriadne vysoký podiel vlákniny a vitamínu A a C. Tieto zložky vyhladzujú vrásky a zabraňujú hyperpigmentácii pokožky. Výťažky z malín sú tiež bohaté na antioxidanty a oplývajú protizápalovými účinkami.

Pleťová maska KinGirls Výťažky z Malin hĺbkovo pleť hydratuje a dlhodobo udržuje vlhkosť. Pleť tak zostáva pružnejšia, jemnejšia a vyhladená. Jej mladistvejší a zdravý vzhľad so zjednoteným tónom vás nenechá na pochybách o účinnosti tejto kozmetickej starostlivosti, ktorá je ideálnym krokom pred aplikáciou make-upu. Rozlúčte sa s jemnými vráskami, pleťová maska dodá vašej pleti vitalitu a krásu!

Zloženie:
Voda, Butylene glycol, Propylene glycol, Lactobacillus ferment, Helianthus annuus seed oil, Hydroxyethyl, Acrylate/Sodium acryloyldimethyl teurate copolymer, Triehtylxylhexanonin, Glycerín, Tocopheryl acetate, Butyylene glycol, Propanediol, Avena sativa kernel extract, Salix alba bark extract, Pentasodium pentetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl glycol, Phytic acid, Catocopherol, Ethylhexylglycerin, Caviar Extract, Cananga odorata flower extract, Silver oxide, Cinnamomum zeylanicum bark extract, Citrus aurantium bergamia fruit extract, Eugenia caryophyllus flower extract, Thymus vulgaris leaf extract, Viti vinifera leaf extract, Citrus aurantifolia peel extract, Jasminus officinale flower/leaf extract, Lavandule angustifolia flower/leaf/stem extract, Rose extract, Vanilla planifolia fruit extract. 

Parametre a špecifikácia

Typ
Textilná Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

Typ

Typ
Textilná Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KinGirls – Darčeková súprava s dvoma maskami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KinGirls - Dárkový set s dvěma maskami.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií