Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej P&G boost

SCHWARZKOPF SCHAUMA Natural Moments Provence Herbs & Lavender 400 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF SCHAUMA Natural Moments Provence Herbs & Lavender 400 ml
4,6 22 hodnotení
Šampón pre objem a hustotu
Kód:  VLS455 Produktové číslo:  9000101055856 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF SCHAUMA Natural Moments Provence Herbs & Lavender 400 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF SCHAUMA Natural Moments Provence Herbs & Lavender 400 ml

Nezaťažujúca ošetrujúca receptúra šampónu Natural Moments bola vyvinutá pre ochabnuté a slabé vlasy. Svieža a upokojujúca vôňa levandule spolu s provensalskými bylinami dodáva vlasom plnší a objemnejší vzhľad. Pre dokonalý pocit zo zdravých vlasov. Prírodná sila čistí vlasy bez zaťaženia a zanechá ich krásne noňavé.

PREUKÁZANÁ ÚČINNOSŤ: Schauma s intenzívne posilňujúcim proteínom dodáva vlasom potrebné látky pre ich 100 % silu. Vaše vlasy budú krásne na pohľad a dokonale vyživené.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Čistota
  • Sila
  • Odolnosť
  • Aktivácia korienkov
  • Objem
  • Pre suché a vyčerpané vlasy

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte, potom opláchnite vodou. 

Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre normálne až spľasnuté vlasy bez objemu. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Kožné znášanlivosť je dermatologicky dokázaná.

Objem:
400 ml

Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Hydrolyzed keratín, Glycine, Panthenol, Simmondsia chinensis seed oil, Lavandula angustifolia flower extract, Satureja montana extract, Origanum vulgare leaf extract, Thymus vulgaris leaf extract, Rosmarinus officinalis leaf extract, Disodium cocoamphodiacetate , Sodium Benzoate, Citric acid, Cocamide MEA, Parfum, PEG-7, Glyceryl cocoate, Propylene glycol, PEG-120 metyl glucose dioleate, PEG-40 hydrogenated castor oil, polyquaternium-10

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , jak jste prosím došli k závěru že se jedná o šampon pro ženy ? Na stránkách výrobce nic takovéhoto uvedeno není napopak plno obchodů v ČR uvádí že se jedná o šampon pro celou rodinu . Můžete mi tedy sdělit z jakého zdroje vycházíte ? Na odkazu výrobce nic takového jsem nenalezl . Děkuji za odpověď s pozdravem Drakken Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k SCHWARZKOPF SCHAUMA Natural Moments Provence Herbs & Lavender 400 ml
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF SCHAUMA Natural Moments Provence Herbs & Lavender 400 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF SCHAUMA Natural Moments Provence Herbs & Lavender 400 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií