Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost ducray protiplnění

SYOSS Salonplex & Fiber Flex kazeta

Zobraziť katalóg
SYOSS Salonplex & Fiber Flex kazeta
3,0 1 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: Šampón 500ml + Lak na vlasy 300ml
Kód:  VBAL0401 Produktové číslo:  9000101204230 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SYOSS Salonplex & Fiber Flex kazeta Predaj skončil

SYOSS Salonplex & Fiber Flex kazeta

Zregenerujte svoje vlasy a doprajte im dlhodobú fixáciu s darčekovou sadou SYOSS Salonplex & Fiber Flex. Šampón z radu Salonplex obnoví a zaceľuje poškodené vlasové vlákna a jemne ošetrí mechanicky zaťažované vlasy. Pravidelné používanie zlepšuje kvalitu vlasov a chráni ich pred vonkajšími vplyvmi. Lak SYOSS Fiber Flex poskytne vlasom extra silnú fixáciu po dobu až 48 hodín, bez toho aby ich zlepoval. Sprej je rýchloschnúci, ľahko sa vyčesáva a nezanecháva vo vlasoch zvyšky. Chráni vlasy pred škodlivým UV žiarením a vlhkosťou. Darčeková kazeta SYOSS Salonplex & Fiber Flex vám dopomôže k perfektnému účesu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady SYOSS Salonplex & Fiber Flex

  • Šampón a lak v darčekovom balení
  • Vlasy budú zregenerované a chránené
  • Priaznivé látky prenikajú hlboko do vlasového vlákna
  • Extra silná fixácia účesu bez zlepenia
  • Ochrana proti UV žiareniu
  • Darčeková sada SYOSS Salonplex & Fiber Flex je vhodná ako darček

Zloženie:
Šampón - Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, Amodimethicone / morpholinomethyl silsesquioxane copolymer, Magnesium citrate, Magnesium chloride, Hydrolyzed keratín, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Macadamia ternifolia seed oil, Panthenol, Disodium cocoamphodiacetate, Glycol distearate, Citric acid, Sodium benzoate, Cocamide MEA, Dimethicone, Laureth-4, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, hydrogenated castor oil, PEG-120 metyl glucose dioleate, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Benzyl salicylate, Linalool, Glycerín, propylene glycol, Laureth-23, Benzyl alcohol, Limonene, Trideceth-5, Sodium sulfate

Lak - Dimethyl éter, Alcohol denat., Aqua, Octylacrylamide / acrylates / butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminometyl propanol, Parfum, Izopropyl myristate, Linalool, Citric acid, Cyclomethicone, Buthylphenyl methylpropional, Citronellol, Benzyl alcohol, Alpha-Isomethyl ionone, Coumarin, Limonene

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SYOSS Salonplex & Fiber Flex kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Salonplex & Fiber Flex kazeta.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií