AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

VANISH Oxi Action 2 l

Zobraziť katalóg
VANISH Oxi Action 2 l
5 2 hodnotení
Odstraňovač škvŕn – univerzálny, tekutý
Kód:  ODS024 Produktové číslo:  5900627007718 Stránky výrobcu

VANISH Oxi Action 2 l

Odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action s objemom 2 litre vďaka novému silnejšiemu zloženiu odstráni odolné škvrny už za 30 sekúnd. Vanish Oxi Action je vhodné pridávať ku klasickému praciemu prášku pri praní bielizne, aby si udržala svoju stálu farbu.

Kľúčové vlastnosti

  • Odstraňovač škvŕn
  • Udržuje bielizeň stálofarebnú
  • Nové silnejšie zloženie
  • Objem: 2 litre

Predpranie bielizne

Pri namáčaní bielizne pridajte do 4 litrov teplej vody 100 ml Vanisha a nechajte bielizeň namočenú maximálne 6 hodín, farebné prádlo maximálne jednu hodinu. Pri praní menších škvŕn stačí pridať 50 ml Vanisha. Po namočení bielizeň vyperte klasickým spôsobom, alebo ju poriadne vyplákajte. Pred plákaním je vhodné pre lepší účinok miesto so škvrnou pretrieť.

Pranie bielizne

Pred praním bielizne nalejte na škvrnu 2 ml Vanisha a podľa potreby drhnite a potom bielizeň vyperte, ako ste zvyknutí. Pri praní odolných škvŕn v práčke je vhodné pridať do zásuvky na pracie prostriedky 100 ml Vanisha a klasicky prať. Na normálne a menej výrazné škvrny stačí pridať 50 ml Vanisha.

Upozornenie

Nikdy nepoužívajte prací a čistiaci prostriedok Vanish na hodváb, vlnu, kožu a všetky povrchy opatrené lakom, či iným náterom.

Zloženie

5 % alebo viac, ale menej ako 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, Neiónové povrchovo aktívne látky, Menej ako 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, Parfum, Hexyl cinnamal.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANISH Oxi Action 2 l
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH Oxi Action 2 l.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií