Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Nilfisk E 145.4-9 X-TRA

Zobraziť katalóg
Nilfisk E 145.4-9 X-TRA
Vysokotlakový čistič elektrický, vyhotovenie: prenosné, výkon 2100 W, max. tlak 145 bar, prietok 500 l/h, dĺžka hadice 9 m, s kovovým čerpadlom, navijak a nádrž na saponát
Kód:  NFK045 Produktové číslo:  128471185 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nilfisk E 145.4-9 X-TRA

Vysokotlakový čistič Nilfisk E 145.4-9 X-TRA je praktickým pomocníkom na rozsiahlejšie a častejšie upratovacie práce. Vysokotlakový čistič vyniká vysokou flexibilitou použitia od šetrného čistenia jemných a citlivých povrchov až po tlakové čistenie aj veľmi odolnej a priľnavej špiny. Jednoduchú obsluhu potrebnú predovšetkým pri dlhodobejšom používaní čističa zabezpečí mohutné držadlo, výsuvná teleskopická rukoväť, robustné kolieska a hadica s dĺžkou 9 m. S vysokotlakovým čističom Nilfisk E 145.4-9 X-TRA dosiahnete rýchle a dokonalé upratovanie v každej situácii.

Kľúčové vlastnosti vysokotlakového čističa Nilfisk E 145.4-9 X-TRA

  • Mohutné držadlo a výsuvná teleskopická rukoväť
  • Možnosť šetrného čistenia jemných povrchov aj tlakové čistenie
  • Hadica vysokotlakového čističa Nilfisk s dĺžkou 9 m
  • Farebné vyhotovenie: modro-čierne
  • Vysokotlakový čistič Nilfisk na rôzne povrchy
  • Komfortné použitie vďaka robustným kolieskam
  • Hmotnosť vysokotlakového čističa Nilfisk 18,6 kg
  • Niekoľko druhov vymeniteľných nadstavcov
  • Pištoľ s mäkčeným držadlom

Nilfisk E 145.4-9 X-TRA ponúka bohaté príslušenstvo

Vysokotlakový čistič Nilfisk E 145.4-9 X-TRA ponúka širokú škálu príslušenstva na rôzne typy upratovania. Môžete zvoliť pištoľ s mäkčeným držadlom alebo využiť niekoľko druhov vymeniteľných nadstavcov. K dispozícii je tiež 9 metrov dlhá hadica kvôli ľahkému pohybu pri čistení.

Výkonný motor vysokotlakového čističa

Nilfisk E 145.4-9 X-TRA je vhodný na odstránenie nečistôt na najrôznejších typoch povrchov aj na umývanie exteriéru vozidiel či bicyklov. Vysoký výkon vysokotlakového čističa zaistí kvalitný indukčný motor. Na pohodlnú manipuláciu s prístrojom sú k dispozícii pevné kolieska. Vysokotlakový čistič Nilfisk E 145.4-9 X-TRA je praktickým a vysoko účinným pomocníkom na odstránenie odolných nečistôt.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, co je obsahem balení tohoto modelu, je tam rotační tryska?

Diskusia a poradňa k Nilfisk E 145.4-9 X-TRA
Príslušenstvo pre Nilfisk E 145.4-9 X-TRA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nilfisk E 145.4-9 X-TRA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nilfisk E 145.4-9 X-TRA.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií