Alza Dny květen 2. týden Alzaboxy

Nintendo 3DS - Sonic Generations

Zobraziť katalóg
Nintendo 3DS - Sonic Generations
5 1 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MU021m Produktové číslo:  5055277014569 Stránky výrobcu
Nintendo 3DS - Sonic Generations Predaj skončil

Nintendo 3DS - Sonic Generations

Hra Sonic Generations je jedinečnou oslavou dvadsiatich rokov hrania s populárnym modrým ježkom.Sonic generations ponúkne niečo z každej éry histórie tejto legendárnej hry a jej nádejať obsah nadchne ako malé tak veľké.Prostredie bolo znovu prerobené do špičkovej kvality a predstaví sa teraz ako v pôvodnom 2D zobrazení známom z roku 1991, tak v modernom stereoskopickom 3D štýle.V oboch na vás čakajú vás nespočetné dobrodružstvá Sonica a všetkých jeho kamarátov.

Po každom úspešnom dokončení úrovne a uvoľnenie zajatých priateľov, môžete využiť ich služieb a bojovať s nimi po boku.Samozrejme nesmie chýbať klasické, dobre známe pohyby.Ani v Sonic Generations nebudú chýbať Spin Dash a Spin Attak u klasického Sonica, a Homing Attack a Sonic Boost u moderného Sonica.Inovatívne interaktívne menu umožňuje naprosté ponorení do vesmíru Sonic so všetkými obľúbenými postavami.

Jedinečné funkcie
Exkluzívne na konzole Nintendo 3DS si užijete nové prostredia, vrátane odemknutelného "special stage".Každé prostredie má dve dráhy, (jednu pre klasického Sonica a jednu pre moderného Sonica) ktorých cieľom je prezentovať unikátne vlastnosti každého Sonica.Môžete sa tiež tešiť na versus režim dvoch hráčov, a podporu Street Pass funkcie, s ktorou dosiahnete na veľké množstvo nového a bonusového obsahu.

Parametre a špecifikácie:
Určenie:Nintendo 3DS
Žáner:akčná adventúra (plošinovka)
Lokalizácia:anglická

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nintendo 3DS - Sonic Generations
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nintendo 3DS - Sonic Generations.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií