P&G boost Aplikace

PERCY NOBLEMAN Darčeková súprava starostlivosti o fúzy a bradu

Zobraziť katalóg
PERCY NOBLEMAN Darčeková súprava starostlivosti o fúzy a bradu
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Šampón na fúzy 30ml + Vyživujúci olejový kondicionér na fúzy 30ml + Vosk 30g + Hrebeň na fúzy
Kód:  KSDS1047 Produktové číslo:  700604498356
PERCY NOBLEMAN Darčeková súprava starostlivosti o fúzy a bradu Predaj skončil

PERCY NOBLEMAN Darčeková súprava starostlivosti o fúzy a bradu

Darčeková súprava Percy Nobleman pre mužov obsahuje šampón na fúzy 30 ml, vyživujúci olejový kondicionér na fúzy 30 ml, vosk 30 g a hrebeň na fúzy. Originálne darčekové balenie dodáva týmto produktom luxusný vzhľad a sú tak výborným darčekom pre gentlemanov. Vyskúšajte naozaj kvalitnú starostlivosť pre vaše fúzy či bradu!

Šampón na fúzy Percy Nobleman 30 ml

Šampón na fúzy je zložený z prírodných látok, ktoré jemne čistia vaše fúzy a poskytujú im potrebnú výživu a hydratáciu. Vôňa cédrového dreva a esenciálneho oleja z citróna podčiarkne celkový efekt tohto šampónu.

Použitie:

Naneste šampón na ruky a jemne votrite do fúzov kým nezačne peniť. Nechajte pôsobiť a opláchnite.

Vyživujúci olejový kondicionér na fúzy Percy Nobleman 30 ml

Olejový kondicionér na fúzy poskytne vašim hrubým či poškodeným fúzom potrebnú výživu. Zmes olejov zaručí, že vaše fúzy budú mäkšie a bude sa s nimi lepšie pracovať. Navyše im dodáte potrebnú hydratáciu

Použitie:

Naneste malé množstvo kondicionéru do dlaní a vmasírujte ho do fúzov od korienkov smerom von. Pre dokonalý výsledok používajte každý deň.

Vosk na fúzy Percy Nobleman 30 g

Vďaka tomuto vosku si môžete fúzy upraviť podľa svojich predstáv. Je dokonalým pomocníkom pri ich tvarovaní a zároveň im poskytne potrebnú výživu.

Použitie:

Naneste vosk do dlaní, zahrejte ho a naneste na fúzy. Potom fúzy vytvarujte.

Hrebeň na fúzy Percy Nobleman

S týmto hrebeň budú vaše fúzy vyzerať vždy dokonale. Je vyrobený z thajského tropického dreva, takže vyniká svojou odolnosťou a elegantným dizajnom. Vďaka nemu upravíte fúzy ľahko, bez nepríjemného ťahania.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERCY NOBLEMAN Beard Grooming Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PERCY NOBLEMAN szakáll-és bajusz ápoló ajándékcsomag.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií