Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG

Zobraziť katalóg
POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG
Prilba na bicykel – MTB, pre mužov aj ženy, typ upínania remienok s prackou, MIPS, IAS 3D System, vnútorné vystuženie, reflexné prvky, hmotnosť 1130 g, biela farba
Kód:  SPTpoc0932 Produktové číslo:  7325549932272

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG Predaj skončil

POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG

Patria k vašim záľubám vychádzky na bicykli do prírody? Potom by pre vás malo byť dôležité vlastniť prilbu na bicykel, ktorá vás dokáže pri páde ochrániť. Tento model je vzhľadom na svoj dizajn vhodný pre unisex. Helma na bicykel je prispôsobená na hlavu s obvodom 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm a jej hmotnosť je 1130 g. Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG oceníte pri jazde na MTB bicykli, ale je možné ju využiť aj na bežnej ceste. Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG sa hodí na cestné alebo krosové bicykle. Výber prilby by mal závisieť aj od toho, aké certifikácie má. Táto cyklistická prilba disponuje certifikáciou typu EN 1078. Aby prilba plnila požadované nároky na bezpečnosť, je vybavená technológiou MIPS, ktorá dokáže pohltiť rotačné sily pri páde a zmierniť náraz. Najvýraznejšou časťou bezpečnostnej technológie tejto prilby na bicykel je IAS 3D System. Vo vnútri prilby na bike sa vyskytujú antialergické vypchávky vent, ktoré sa dajú vybrať. Na obmedzenie potenia hlavy má prilba 15 ventilačných otvorov. Na komfortnejšie nosenie a väčšiu bezpečnosť je prilba vnútri vystužená.

Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG Screen
Prilba na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG Bočný pohľad

Základné prednosti prilby na bicykel POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG

  • Aby vaše jazdenie na bicykli boli bezpečné, je nutné vlastniť cyklistickú prilbu
  • Vhodná pre unisex
  • Na obvod hlavy: 59 cm, 60 cm, 61 cm a 62 cm
  • Hmotnosť: 1130 g
  • Typ prilby na bicykel: MTB, cestná a integrálna
  • Cyklistická prilba používa na väčšie bezpečie technológiu MIPS
  • Vo vnútri prilby sa nachádza: Vypchávky vent
  • Zapínanie helmy na bicykel: Remienok s prackou
  • Má reflexné prvky na väčšiu bezpečnosť
  • Počet ventilačných otvorov: 15
  • Veľkosť cyklo helmy POC: L

Zabezpečenie pomocou MIPS technológie

Prilba na bicykel zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá sa postará o vysokú ochranu vašej hlavy. Pri páde sa elastoméry natiahnu a umožnia škrupine pohyb vo vložke, čím sa zmenšia rotačné sily, ktoré pôsobia na mozog veľmi kriticky. Nepatrný pohyb môže pripadať ničotný, ale počas priameho nárazu vám môže zachrániť život. Obrovskou výhodou technológie MIPS je to, že technológia tohto typu nepôsobí na vizuálnu stránku prilby.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC prilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC přilba Coron Air MIPS Hydrogen White LRG. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Coron Air MIPS Sisak Hydrogen White LRG.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií