Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rakeťák Helma

Zobraziť katalóg
Rakeťák Helma
Tematická sada hračiek – pre fanúšikov Buzze - Rakeťáka, na zadnej strane nastaviteľný popruh, predný otvárateľný priehľadný panel, pre deti od 4 rokov
Kód:  HRAbz29835 Produktové číslo:  194735069545

Rakeťák Helma

Vo filme Rakeťák zo štúdií Disney a Pixar uviazol nebojácny hrdina Buzz - Rakeťák na neprebádanej planéte. So svojimi kolegami sa tu vrhá do boja s nepriateľskými rastlinami, obrovským hmyzom a najväčšou hrozbou, Zurgom, aby spoločne dokončili svoju misiu a vrátili sa domov. S helmou Rakeťák sa teraz deti môžu vžiť do hlavnej úlohy a prehrať si všetky prieskumy a dobrodružstvá z tohto, akciami nabitého filmu. Predný panel je priehľadný a leptané obrazce mu dodávajú pôsobivý vzhľad high-tech. Panel je možné otvárať a zatvárať. Nastaviteľný popruh na zadnej strane umožňuje pohodlné a bezpečné nosenie. Na vytvorenie pôsobivého vzhľadu môžu deti helmu Rakeťák skombinovať s opaskom Rakeťák – ich podoba bude potom úplne dokonalá. 

Kľúčové vlastnosti helmy Rakeťák

  • Skvelý darček pre fanúšikov Buzza - Rakeťáka a pre vesmírnych nadšencov
  • Helma Rakeťák má nastaviteľný popruh na zadnej strane na bezpečné a pohodlné nosenie
  • Panel na prednej strane môžete otvárať a zatvárať
  • Originálna hračka pre milovníkov filmu Rakeťák
  • Helma Rakeťák je vhodná pre deti od 4 rokov

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Vhodné od
4 rokov Hotovo!
Poznáte z
Toy Story Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Druh
Kostým Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
4 rokov Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Toy Story Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Druh

Druh
Kostým Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rakeťák Helma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Buzz Lightyear Helm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Buzz Lightyear Helm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lightyear Sisak.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií