AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ELECTROLUX EGT6343LOK

Zobraziť katalóg
ELECTROLUX EGT6343LOK
Varná doska plynová, 4 horáky (1 trojkorunkový), elektrické zapaľovanie, liatinové mriežky, bezpečnostná termopoistka, sada pre pripojenie plynu, čierne sklo, šírka 59.5cm
Kód:  FBV1100d Produktové číslo:  EGT6343LOK Stránky výrobcu

ELECTROLUX EGT6343LOK

Vstavaná plynová doska Electrolux EGT 6343 LOK so šírkou 60 cm Vás iste zaujme krížovým rozložením horákov CrossCook ktoré sú otočené o 45° a ponúkajú tak viac miesta. Robustné liatinové mriežky sú stabilné a riad tak udržia na troch rôzne veľkých varných zónach. Veľmi intenzívny plameň zaistí Wok horák s trojitou korunkou, behom okamihu budete môcť vďaka trom plamenným krúžkom smažiť. Otočné gombíky sú umiestnené v prednej časti a sú jednoducho a ľahko ovládateľné. Nastavíte nimi nielen stupeň výkonu plynu, ale majú v sebe aj zabudované zapaľovanie, takže jednoduchým otočením otvoríte prívod plynu a zatlačením zapálite iskru. O bezpečnosť pri varení sa postarajú termopoistky, ktoré strážia plameň a v prípade jeho zhasnutia automaticky zastavia prívod plynu.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná plynová doska so šírkou 60 cm
  • Krížové rozloženie horákov CrossCook
  • Robustné liatinové mriežky
  • Horák WOK
  • Otočné gombíky so zapaľovaním
  • Termopoistky s automatickým uzáverom plynu
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

má přídavnou mřížku na wok pánev?

Diskusia a poradňa k ELECTROLUX EGT6343LOK
Príslušenstvo pre ELECTROLUX EGT6343LOK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EGT6343LOK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií