Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

GIGABYTE BRIX BSi7H-6500

Zobraziť katalóg
GIGABYTE BRIX BSi7H-6500
Mini PC Intel Core i7 6500 2.5 / 3.1GHz, Intel HD Graphics 520, 2x SO-DIMM DDR3 1600, SATA III, PCIe M.2, 2x USB 3.0, mini DisplayPort, HDMI, WiFi, BT, GLAN, VESA mounting kit
Kód:  SG100v3 Produktové číslo:  GB-BSi7H-6500-IW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE BRIX BSi7H-6500

GIGABYTE BRIX je miniatúrny počítač umiestnený v kompaktnej štýlovej skrini, ktorá ukrýva veľmi dobrý základ nielen pre kancelársky, ale aj domáci počítač určený na prácu s dokumentmi, multimediálnej zábave či surfovanie na internete. Stačí iba doplniť operačnú pamäť a pevný disk. Základná doska ponúka dva sloty pre pamäťové moduly typu DDR3L s maximálnou veľkosťou 16 GB. Miesto sa našlo aj pre jeden disk s rozhraním SATA III. Použiť môžete akýkoľvek 2,5 "pevný disk alebo SSD do hrúbky 9,5 mm. Toto riešenie je ideálne pre tých, ktorí nepotrebujú extra výkonné herné zostavy alebo potrebujú šetriť miestom. Vďaka prítomnosti M.2 slotu môžete osadiť aj rýchly M.2 SSD disk.

kľúčové vlastnosti

  • Moderné procesor rodiny Skylake
  • miniatúrne rozmery
  • WiFi a Bluetooth
  • Konektory USB 3.0
  • Podpora 4K Ultra HD rozlíšení
  • Možnosť pripevnenia na monitor alebo televízor
  • VESA adaptér v balení

dostatočný výkon

Srdcom tohto mini počítača je výkonný procesor Intel Core i7 6500 taktovaný na frekvencii 2,5 GHz. Procesor 6. generácia Skylake je zárukou optimálneho výpočtového výkonu pri zachovaní minimálnych nárokov na spotrebu elektrickej energie. S menej náročnými grafickými úlohami si poradí integrovaná grafická karta Intel HD Graphics, ktorá zvláda obsluhu až dvoch monitorov súčasne, dokonca podporuje rozlíšenie 4K Ultra HD. Pre pripojenie monitorov poslúži Mini DisplayPort 1.2 a HDMI 1.4 konektory. Vnútri nájdete aj dvojicu M.2 slotov, pričom jeden je už z výroby osadený modulom pre WiFi (2,4 / 5 GHz) a Bluetooth.

Konektivita na vysokej úrovni

Ak dávate prednosť klasickému pripojenie do siete, bude tu pre vás pripravený klasický LAN port (RJ-45). Nechýba ani ultra rýchle rozhranie USB 3.0, ktoré nájdete na počítači celkom 4 ×. Veľkou výhodou tohto miniatúrneho počítača je možnosť ho pripevniť na zadnú stranu monitora či televízora pomocou držiakov VESA 75 × 75 mm alebo 100 × 100 mm. Adaptér pre montáž je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Bez operačného systému Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
4 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,1 GHz (3 100 MHz) Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1356 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Wi-Fi Hotovo!

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte
1 600 MHz Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
16 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, mini DisplayPort, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
112,6 mm Hotovo!
Výška
119,4 mm Hotovo!
Hĺbka
46,8 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE BRIX BSi7H-6500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE BRIX BSi7H-6500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE BRIX BSi7H-6500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE BRIX BSi7H-6500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE BRIX BSi7H-6500.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií