Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Razer ADAR DJ

Zobraziť katalóg
Razer ADAR DJ
Slúchadlá frekvenčný rozsah 20 Hz - 20.000 kHz, Impedancia 32 ohmov, citlivosť 103 dB, 50 mm neodymové magnety, dĺžka kábla 1,3 m, jack 3,5 mm, čierno-zelené
Kód:  MR069c8d Produktové číslo:  RZ13-01120100-R3M1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer ADAR DJ

Významný zástupca na trhu počítačových herných komponentov, značka Razer, prichádza s novinkou v podobe robustných, kvalitných a pohodlných slúchadiel ADAR DJ. Určené sú predovšetkým pre vášnivých hráčov, ktorí si ale radi vychutnávajú obľúbenú hudbu bez kompromisov a lipnú na vysokej kvalite zvuku. Svojou konštrukciou s otáčacími náušníkmi a skvelými zvukovými vlastnosťami sú, ako už názov napovedá, vhodná tiež pre DJov. Vybavené sú veľkými 50 mm neodymovými meničmi, ktoré používateľovi sprostredkujú krištáľovo čistý zvuk s vysokým rozsahom výšok aj stredov doplnených o veľmi hlboké a silné basové tóny.

Odľahčená skladacia konštrukcia Adare DJ je veľmi robustná a odolá častému prenášaniu a dennému používaniu napríklad na cestách. Zložené slúchadlá sa ľahko prenášajú a nezaberú cenné miesto v batožine. Vďaka nízkej hmotnosti použitých materiálov a kvalitnému vystuženiu náušníkov môžete mať slúchadlá nasadené dlhé hodiny bez toho, aby ste ich cítili. Obsahom balenia je ochranné púzdro na bezpečné prenášanie.

Slúchadlá Razer ADAR DJ poskytujú poslucháčom veľmi verné podanie zvuku vďaka širokému frekvenčnému rozsahu 20 - 20 000 Hz s impedanciou 32 ohmov. Prepojenie s audio prístrojmi alebo s počítačmi alebo notebookmi zaisťuje 1,3 metra dlhý kábel alebo krútený kábel, obidva  s klasickým konektorom 3,5 mm jack. Obsiahnutá je aj redukcia na 6,35 mm jack . Približná hmotnosť výrobku je stanovená na 310 gramov.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Budou hrát když je propojím s chytrým telefonem ?

Diskusia a poradňa k Razer ADAR DJ
Príslušenstvo pre Razer ADAR DJ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Adaro DJ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Adaro DJ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Adaro DJ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Adaro DJ.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií