Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

RIO Bodie-Tek BT-DNHL

Zobraziť katalóg
RIO Bodie-Tek BT-DNHL
Aróma difuzér a večerné svetlo, 7 farieb, ultrasonické zvlhčovanie, možno použiť aróma oleja - pridaním do vody, hmotnosť 0,5 kg
Kód:  RIO051r Produktové číslo:  BT-DNHL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RIO Bodie-Tek BT-DNHL

Ultrasonický aróma difuzér RIO Bodi-Tek BT-DNHL je ideálny darčekom do každej domácnosti. Vyniká moderným dizajnom, pre ktorý sa stane nádherným doplnkom každého interiéru. Prednosťou difuzéru je sedem aktívne sa meniacich farieb, ktoré dokážu vytvoriť útulnú a upokojujúcu atmosféru. Použiť ho môžete aj ako príjemné nočné osvetlenie v noci počas spánku. Efektívne o sviežuje vzduch v miestnosti a vytvára jemnú chladnú hmlu pomocou ultrasonického zvlhčovania. Je ideálny aj na použitie éterických olejov, bezpečným spôsobom odparuje vonný olej a rozptyľuje jeho príjemnú vôňu jednoduchým pridaním pár kvapiek vonnej esencie do vody. V hodný je pre všetky typy esenciálnych vonných olejov.

Hlavné prednosti

  • príjemné nočné osvetlenie s moderným dizajnom
  • 7 aktívne sa meniacich farieb
  • osvieženie vzduchu v miestnosti ultrasonickým zvlhčovaním
  • vytváranie prirodzenej chladnej hmly
  • pridaním vody možno použiť na odparovanie vonného oleja
  • vhodné pre všetky typy vonných olejov
  • tichá a úsporná prevádzka

Jedinečný spôsob vytvorenia príjemnej atmosféry

Ultrasonický difuzér nemá žiadne výhrevné teleso, môžete ho nastaviť, aby sa automaticky vypol, akonáhle sa voda vyčerpá. Zvlhčovať vzduch a vytvárať hmlu vydrží po dobu až piatich hodín. Prednosťou prístroja je jeho tichá a úsporná prevádzka. Na príjemné osvieženie vášho domova, navodenie relaxačnej atmosféry pomocou aromatickej vône a farebných svetiel je tento skvelý aróma difuzér tou správnou voľbou.

Hmotnosť:
0,5 kg

Kapacita nádržky:
100 ml

 

Parametre a špecifikácia

Objem nádržky
0,1 l Hotovo!
Funkcie
Udržovanie vlhkosti Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Objem nádržky
0,1 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Udržovanie vlhkosti Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

hello, What is the noise? db? Thanks,

Diskusia a poradňa k RIO Bodie-Tek BT-DNHL
Príslušenstvo pre RIO Bodie-Tek BT-DNHL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIO Bodi-Tek BT-DNHL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RIO Bodi-Tek BT-DNHL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RIO Bodi-Tek BT-DNHL.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií