Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home & Car

Zobraziť katalóg
Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home & Car
4,9 21 hodnotení
Vreckový vysávač – príkon 550W, účinnosť 4A+, motor EffiTech so špičkovou technológiou, objem 3.5l, vrecko Hygiene+ so samozatváracou klapkou, hlučnosť 67dB(A), indikátor výmeny vrecka, dĺžka prívodného kábla 8.4m, akčný rádius 11m, permanentný HEPA filter, teleskopická kovová trubica, 3-polohová hubica P3WER GLIDE, hubica Parquet Softcare, mini turbokefa, Precision Flex štrbinová hubica, hubica na čalúnenie, integrovaná kefka Easy Brush na rukoväti
Kód:  ROWRO371 Produktové číslo:  RO6371EA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home & Car Predaj skončil

Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home & Car

Hlavička s logom Rowenta

Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home & Car

Kompaktný vreckový vysávač Rowenta s účinnosťou 4A+ AAA

Mimoriadne tichý vysávač s extrémnym výkonom na hĺbkové čistenie. Vreckový vysávač Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ dosahuje mimoriadnu energetickú účinnosť doloženú hodnotami v energetickom štítku 4A+ AAA. Vďaka kompaktnému vyhotoveniu je pohodlný na každodenné vysávanie a ľahko skladovateľný. Ergonomické držadlo umožňuje komfortnú manipuláciu. Vysokoklzná patentovaná hubica P3WER GLIDE s 3 polohami zaistí optimálne výsledky na každom povrchu a vďaka príslušenstvu Animal Care ľahko upracete neporiadok po svojich domácich miláčikoch.

Rowenta 4A+

Najlepšie hodnotenie

Vreckový vysávač Rowenta RO6371EA Silence Force Extreme 4A+ Full Care vysáva efektívne na všetkých povrchoch: A. Vysávač tiež dosahuje mimoriadne nízku energetickú náročnosť: A+.

Nízka hlučnosť

Mimoriadne tichý vysávač

Úroveň hluku dosahuje pri maximálnom výkone iba 67 dB (A), takže je vysávač len o málo hlučnejší ako bežný hovor. Jeho prevádzka vás tak doma nebude obťažovať v žiadnu dennú dobu a vysávanie bude maximálne komfortné.

Hubica Rowenta P3WER GLIDE s vysokou kĺzavosťou

Patentovaná hubica P3WER GLIDE s vysokou kĺzavosťou

Mimoriadne klzná hubica P3WER GLIDE dosahuje skvelú účinnosť vysávania. Vďaka 3 voliteľným polohám bude vysávanie akéhokoľvek povrchu jednoduché a efektívne. Stupeň komfortu ešte zvyšuje ergonomická rukoväť.

Motor Rowenta Effitech

Motor Effitech s výnimočnou účinnosťou

Špičková technológia nového systému motora EffiTech pre výkonnejšie vysávanie s využitím nižšieho množstva energie predstavuje cestu k maximálnej energetickej účinnosti.

Kompaktné rozmery vysávača Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+

Kompaktné rozmery

Vďaka kompaktným rozmerom tela vysávača nebudete mať problém s jeho uskladnením. Pretiahne sa aj úzkymi miestami v domácnosti.

Rowenta otočné kolieska

Jednoduchá manévrovateľnosť a prepracovaná ergonómia

Vďaka štyrom kolieskam otočným o 360° sa vysávač Silence Force 4A môže plynulo pohybovať všetkými požadovanými smermi. Ergonomická rukoväť zase umožní vysávanie vo vzpriamenej polohe.

Účinné filtre Rowenta nie je potrebné meniť

Permanentné vysokoúčinné filtre

Už nie je potrebné meniť filtre! Vďaka patentovanej technológii je High Efficiency filter na výstupe vzduchu u vysávača Silence Force 4A permanentný (iba pri použití originálnych vreciek Hygiene+ Rowenta).

Kefka Rowenta Easy Brush

Najčastejšie príslušenstvo vždy poruke

S integrovanou kefkou Easy Brush na rukoväti a štrbinovou hubicou v zadnej časti vysávača Silence Force 4A+ je najčastejšie používané príslušenstvo vždy pohodlne poruke.

Mini turbokefa Rowenta

Bohaté príslušenstvo

Vďaka bohatému príslušenstvu vám neunikne ani smietka. štrbinová hubica Precision Flex dosiahne aj do tých najhoršie prístupných miest, mini turbokefa zase bezpečne pozbiera srsť po domácich miláčikoch z čalúneného nábytku.

Opraviteľný 10 rokov

Garancia opraviteľnosti 10 rokov

Ak by sa na vysávači v priebehu 10 rokov od nákupu niečo pokazilo, Rowenta garantuje, že bude možné poruchu odstrániť aj o 10 rokov.

Technická špecifikácia

  • Energetická účinnosť: A+
  • Účinnosť spätných emisií prachu: A
  • Účinnosť vysávania na koberci: A
  • Účinnosť vysávania na tvrdých podlahách: A
  • Príkon: 550 W
  • Filtrácia: Trojúrovňová
  • Objem vrecka: 3,5 l
  • Ročná spotreba elektrickej energie: 21 kW/h/rok
  • Úroveň hluku: 67 dB (A)
  • Dĺžka prívodného kábla: 8,4 m
  • Akčný rádius: 11 m
  • Rozmery: 476 × 296 × 264 mm
  • Hmotnosť (vrátane príslušenstva): 8,13 kg
  • Farba: Modrá
  • Vyrobené: Vo Francúzsku

Funkcie

  • Riadenie výkonu: Manuálne
  • Rukoväť s funkciou Easy Brush: ÁNO
  • Ukazovateľ plného vrecka: ÁNO
  • Teleskopická rukoväť: ÁNO
  • Úložný systém na príslušenstvo: ÁNO
  • Nárazník 360°: ÁNO
  • Príslušenstvo: Parketová hubica Softcare, mini turbokefa, štrbinová hubica Precision Flex, hubica na čalúnenie

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Dĺžka kábla
8,4 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
8,4 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
550 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
67 dB Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou máte zkušenost s kluzností na tvrdé podlaze?Právě jsem vracela vysavač,který jsem neutáhla po plovoučce ani na druhém nejnižším stupni sání,nerada bych dopadla stejně.

Dobrý den, jak je dlouhý napájecí kabel???Děkuji

Dobrý den, uvažuji o koupi tohoto vysavače. Můžete mi prosím poradit jaké náhradní sáčky se hodí k tomuto typu vysavače? Děkuji Štěrba

Diskusia a poradňa k Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home & Car
Príslušenstvo pre Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home & Car Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A+ Home&Car. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta RO6371EA Silence Force Compact 4A +.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií