Savage Gear Taška Lure Specialist Rucksack M 3 Boxes

Zobraziť katalóg
Savage Gear Taška Lure Specialist Rucksack M 3 Boxes
Rybársky batoh – na vláčenie a pre lov na umelé nástrahy, prvotriedny 600D Non-Rib materiál, zipsy odolné proti slanej vode, vrátane 3 kvalitných dóz
Kód:  JVR066075 Produktové číslo:  5706301547736
Savage Gear Taška Lure Specialist Rucksack M 3 Boxes Predaj skončil

Savage Gear Taška Lure Specialist Rucksack M 3 Boxes

Značka Savage Gear vyrába pestrú a ucelenú ponuku rybárskych tašiek, medzi ktorými nechýba ani tento väčší batoh. Odolné výrobky tejto značky tak pokryjú potreby naozaj všetkých lovcov na umelé nástrahy i ďalšie. Taška je vyrobená z veľmi odolného 600D Non-Rib materiálu a vybavená predimenzovanými zipsami, ktoré odolávajú aj slanej vode. Disponuje ergonomickými vystuženými popruhmi pre pohodlné nosenie a je dodávaná spoločne s 3 plastovými dózami. Rozmery tašky sú 40 × 38 × 23 cm.

Parametre a špecifikácia

Spôsob nosenia
V ruke Hotovo!
Typ
Prívlačová Hotovo!

Spôsob nosenia

Spôsob nosenia
V ruke Hotovo!

Typ

Typ
Prívlačová Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Savage Gear Taška Lure Specialist Rucksack M 3 Boxes. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Savage sebességváltó táska, csalik, hátizsák M 3 doboz.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií