Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Shock Doctor puzdro na chránič zubov, červené

Zobraziť katalóg
Shock Doctor puzdro na chránič zubov, červené
5 2 hodnotení
Puzdro na chrániče zubov – na chrániče zubov, odvetrané. Poskytuje bezpečné a čisté úložisko pre váš chránič zubov. Puzdro má antibakteriálnu vrstvu, ktorá zabraňuje množeniu nežiaducich mikróbov. Navyše, vďaka praktickému upevňovaciemu systému s karabínou ľahko zakvačíte puzdro na vašu športovú tašku.
Kód:  SPTspin51 Produktové číslo:  733313029467

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Shock Doctor puzdro na chránič zubov, červené Predaj skončil

Shock Doctor puzdro na chránič zubov, červené

Odvetrávané puzdro SHOCK DOCTOR červenej farby poskytuje bezpečné a čisté úložisko vášmu chrániču zubov. Jeho prednosťou je antibakteriálna vrstva, ktorá zabraňuje množeniu nežiadúcich mikróbov. Vďaka praktickému upevňovaciemu systému s karabínou ho ľahko zahákujete na vašu športovú tašku a batoh. Antimikrobiálne puzdro Shock Doctor s precízne vykonaným dizajnom v atraktívnej červenej farbe je vhodné pre všetkých športovcov.

Kľúčové vlastnosti červeného puzdra Shock Doctor

  • Odvetrávanie pre rýchle schnutie chrániča zubov
  • Antibakteriálna vrstva
  • Pevná konštrukcia
  • Karabína pre upevnenie
  • Moderný dizajn

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Červená Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Shock Doctor puzdro na chránič zubov, červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shock Doctor pouzdro na chránič zubů, červené. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shock Doctor tok a fogvédőhöz, piros.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií