Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Soundeus Fidelity 50

Zobraziť katalóg
Soundeus Fidelity 50
4,4 57 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, Bluetooth 5.2, podpora AAC a SBC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 110 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, odnímateľný kábel 2 m, výdrž batérie až 50 h
Kód:  SNSf31 Produktové číslo:  FIA050

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Soundeus Fidelity 50

Soundeus Fidelity A50 sú bezdrôtové slúchadlá aj pre náročných používateľov

Soundeus Fidelity A50 ponúkajú ideálnu kombináciu funkcie drôtových a bezdrôtových slúchadiel. Hudobníci využijú prepojenie káblom napríklad s hudobným nástrojom alebo s mixpultom. A bezdrôtové počúvanie potom ocenia všetci napríklad pri televízore, alebo pri počúvaní hudby počas dlhej cesty, prípadne na telefónny hovor vrátane využitia vstavaného mikrofónu. Vítaným benefitom je technológia DSP, aktívna redukcia okolitého hluku, pre ničím nerušené počúvanie. Soundeus Fidelity A50 sú ideálnou voľbou pre hudobníkov, produkčné štúdiá a všetkých poslucháčov, ktorí hľadajú kvalitné náhlavné slúchadlá na pracovné aj voľnočasové využitie bez potreby kompromisov v kvalite audia.

Soundeus Fidelity A50

Vysoká kvalita hudobného počúvania

V prípade typických bezdrôtových slúchadiel je zvukové podanie často nejakým spôsobom orezané. To však neplatí pre kvalitné bezdrôtové slúchadlá Soundeus Fidelity A50, ktoré sú vybavené drivermi s priemerom 40 mm. O finálnu kvalitu zvuku sa potom stará prenosové rozhranie Bluetooth 5.2 doplnené podporou kodekov AAC a SBC. Vďaka tomu prináša slúchadlá cez hlavu Soundeus Fidelity A50 maximálne čistý, komplexný a vyvážený zvuk, ktorý plnohodnotne vykreslí každý detail.

Soundeus Fidelity A50

Ergonómia slúchadiel Soundeus Fidelity A50 sa postará o pohodlie na dlhé hodiny

Ergonomický dizajn slúchadiel Soundeus Fidelity A50 bol navrhnutý najmä s ohľadom na pohodlie. Vďaka mäkkým náušníkom sú veľmi pohodlné aj pri dlhšom počúvaní. Nakoniec kapacita batérie bezdrôtových slúchadiel Soundeus Fidelity A50 atakuje až 50 hodín.

Soundeus Fidelity A50
Soundeus Fidelity A50

Bluetooth slúchadlá Soundeus Fidelity A50 majú k dispozícii dva jack konektory na spoločné počúvanie

V rámci príslušenstva slúchadiel Soundeus Fidelity A50 nájdete kábel s oboma veľkosťami jackov (3,5 mm/6,3 mm). Vďaka tomu je možné zapojiť jeden z jackov do slúchadiel a druhý použiť na výstup zo zariadenia. Nie je teda potrebná redukcia na veľký/malý jack. Ide o jednoduché a inteligentné riešenie. Hudobníci tiež ocenia, že si môžu do slúchadiel Soundeus Fidelity A50 pustiť zároveň kombo a metronóm, prípadne vybranú skladbu.

Soundeus Fidelity A50

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Soundeus Fidelity A50

  • Uzavreté bezdrôtové slúchadlá, ktoré vydržia až 50 hodín
  • Bezdrôtový prenos pomocou Bluetooth 5.2, alebo možnosť drôtového zapojenia
  • Technológia DSP – aktívna redukcia okolitého hluku na nerušené počúvanie
  • Náhlavné slúchadlá Soundeus Fidelity A50 majú vysokú kvalitu zvukového podania
  • Otočné mušle ocenia napríklad DJ-i v rámci počúvania na jedno ucho
  • Obsah balenia: krútený kábel s dĺžkou až 3 metre s rovnými jackmi 3,5 a 6,3 mm, transportný obal, dobíjací micro USB kábel
  • Hmotnosť 250 g

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth, 6,3 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth, 6,3 mm Jack Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
110 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
50 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
250 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim vas, da se pouzivat sluchatka pres jack kabel i kdyz dosla mi baterie? Napriklad, dosla mi baterie a urgentne poterbuju je stale pouzivat?

Dobrý den, prosím o radu, mám tyto sluchátka již nekolik měsíců a jsem velmi spokojen. Jen dnes se mi stalo že sluchátka na nic nereagují. Nejdou vypnout, nelze je spárovat a LED dioda stále bliká na modro v intervalu 3x blikne, přestávka a opět 3x blikne. Lze sluchátka nějak resetovat? Nefunguje ani připojení k nabíječce, ani připojení kabelem. Setkal jste se s tímto problémem už někdo?

Dobrý den, sluchátka by měla mít funkci DSP noise cancellation. Jak se aktivuje?

Dobrý den. Prosím o obecnou radu ke sluchátkám s bluetooth. Nevím, jaká je pro ně optimální nabíječka (ampéry, watty apod.), jestli jsou tam nějaké limity, abych baterii ve sluchátkách nepřepálil nebo zbytečně nezkracoval její životnost. Zatím jsem pro jistotu používal nabíječku tu nejslabší, ale nabíjení trvá dost dlouho, i několik hodin. Děkuji za informaci.

Dobrý, chcem sa opýtať či sa dá vrátiť tovar aj keď ho kupujem zlacnený, pretože už bol rozbalený?

Dobrý den, zvládají sluchátka výcebodové připojení? Děkuji

Dobrý den, je možné poslouchat zvuk přes kabel a bluetooth najednou?

Dobrý den Mám dotaz jak se sluchátka nabíjejí? V balení není nabíječka Děkuji za odpověď

Dobrý den, potřebovala bych poradit s nákupem sluchátek. Chápu správně, že tato sluchátka umí hrát jak přes kabel, tak bezdrátově? Podporují obě možnosti? Případně jsou nějaká, která to umí – aby človek mohl poslouchat někdy „po staru“ jack kabelem, někdy přes BT? Je pravda, že tyto neumí přijmout hovor, pokud jsou připojeny k počítači kabelem? To znamená, kdyby člověk poslouchal hudbu a do toho mu někdo zavolal nebo pro videokonferenci by byly nanic, pokud bych je měla např. vybité? Jak to funguje? Díky.

Mám stejný dotaz jako kolega níže. To se mikrofon nedá používat když mám sluchátka zapojené přes aux v PC ? To se opravdu musí používat nějaký aux kabel na kterém je mikrofon ? Na co tam ten mikrofon potom je když se dá používat pouze když posloucháte přes bluetooth ?

123
Diskusia a poradňa k Soundeus Fidelity 50
Príslušenstvo pre Soundeus Fidelity 50 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soundeus Fidelity A50. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Soundeus Fidelity 50.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií