P&G boost P&G boost

Focus JAM2 PLUS L/47

Zobraziť katalóg
Focus JAM2 PLUS L/47
Elektrobicykel – celoodpružený s motorom Shimano Steps E8000, batéria 756Wh, vidlica Rock Shox Monarch R, radenie Shimano XT – 10 rýchlostí, kolesá 29", brzdy hydraulické kotúčové Magura MT2 203mm a 180mm, farba čierno-modrá
Kód:  SPTF1800 Produktové číslo:  625513152
Focus JAM2 PLUS L/47 Predaj skončil

Focus JAM2 PLUS L/47

S celoodpruženým elektrobicyklom FOCUS JAM2 PLUS vyjdete aj ten najstrmší kopec a ani sa pri tom nezapotíte. Model Focus JAM2 PLUS je totiž vybavený motorom Shimano E8000 a dvoma výkonnými batériami s kapacitou 378 Wh (súčasťou balenia je iba jedna batéria). Tie vám pomôžu vystúpiť jednoducho a ľahko aj na tie najvyššie vrcholky. Kapacita obidvoch batérií spolu tvorí plných 756 Wh. Pracujú na základe konceptu Tailored Energy (T.E.C.). To znamená, že sa sami môžete rozhodnúť, či vám na cestu postačí jedna batéria integrovaná priamo do rámu, alebo či bude potrebné primontovať aj druhú externú.

Kľúčové vlastnosti elektrobicykla Focus JAM2 PLUS

  • Motor Shimano E8000
  • Batérie 756 Wh (2 × 378 Wh)
  • Tailored Energy Concept - T.E.C.
  • Odolný hliníkový rám s vnútorným vedením laniek
  • Elegantná modro-čierna farba
  • Tlmič RockShox DeLuxe RT
  • Vidlica RockShox Sector Silver RL so zdvihom 140 mm

Celoodpružený bicykel na najťažšie traily

O perfektné odpruženie sa starajú produkty od renomovanej firmy RockShox. Vpredu nájdete vzduchovú vidlicu RockShox Sector Silver RL so 140 mm zdvihom, ktorá sa nezľakne žiadnej terénnej výzvy. Vidlici sekunduje zadný tlmič RockShox DeLuxe RT. Pre bezpečnú kontrolu nad rýchlosťou v zjazdoch je bicykel vybavený hydraulickými kotúčovými brzdami Shimano Deore BL-M615 – vpredu je pripravený kotúč s priemerom 200 mm, vzadu 180 mm kotúč. O zmenu prevodov sa stará osvedčený a spoľahlivý radiaci systém Shimano SLX v 11-rýchlostnom zhotovení a prehadzovačka Shimano XT.

Upozornenie:

  • Súčasťou balenia je iba jedna batéria (378 Wh)
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nosnosť bicykla je koľko kg?

Dobrý deň,velei by ste mi dodať tento bike aj s rámom XL???A aká by bola cena???

Dobrý den, velikost kol je 29" jak je uvedeno v popisu nebo 27,5" jak je vidět na obrázku ? Díky

Dobrý den,je součástí elektrokola i druhá přídavná baterie - ta co se nasazuje na rám? Děkuji

Diskusia a poradňa k Focus JAM2 PLUS L/47
Príslušenstvo pre Focus JAM2 PLUS L/47
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus JAM2 PLUS L/47. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fokus JAM2 PLUS L/47. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fokus JAM2 PLUS L/47. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Focus JAM2 PLUS L/47.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií