AD květen asus Samsung_CZ_SK

FOX Warrior II Legged XL Bedchair

Zobraziť katalóg
FOX Warrior II Legged XL Bedchair
Rybárske lehátko – výborný pomer cena/výkon, maximálny komfort vďaka plochým konštrukciám s polstrovaným penovým matracom, 6 nastaviteľných ramien s otočnými nožičkami, nosný systém v hlavovej a bedrovej časti, väčšia verzia (XL), rozmery: 220×100×35cm
Kód:  JVR070013 Produktové číslo:  5055350300633
FOX Warrior II Legged XL Bedchair Predaj skončil

FOX Warrior II Legged XL Bedchair

Lehátko FOX Warrior II 6 Legged XL Bedchair je navrhnuté takým spôsobom, aby svojimi parametrami zodpovedalo kvalite nákladnejších produktov rovnakého typu, ale bolo cenovo prijateľné. Jeho prednosťou je konštrukcia bez polohovacích kĺbov, čo umožní využiť priestor lehátka v celej jeho šírke. Plochá konštrukcia a polstrovaný penový matrac zaručia maximálne pohodlie po dlhom dni strávenom rybárčením. Každú nohu je možné nastaviť do požadovanej výšky, čo vám umožní umiestniť ležadlo na akýkoľvek terén, a napriek tomu dosiahnuť celkom rovnú plochu. Ak hľadáte pohodlné rybárske lehátko, ktoré vám zaistí kvalitný odpočinok a spánok po náročnom dni na rybách, FOX Warrior II 6 Legged XL Bedchair je tou pravou voľbou.

Kľúčové vlastnosti lehátka FOX Warrior II 6 Legged XL Bedchair

  • FOX Warrior II 6 Legged XL Bedchair ponúka vynikajúci pomer výkonu a ceny
  • Konštrukcia bez poťahovacích kĺbov
  • Polstrovaný penový matrac zo 100% polyurethanu
  • Podporný systém v hlavovej a bedrovej časti
  • Nastaviteľná každá noha lehátka
  • Možnosť umiestniť ho aj na nerovný terén
  • Sťahovacie popruhy a pracky na jednoduché zabalenie
  • FOX Warrior II 6 Legged XL Bedchair je vyrobené z polyesteru
  • Hmotnosť: 13,7 kg

Skvelá kvalita a pohodlie

FOX Warrior II 6 Legged XL Bedchair sa teší veľkej obľube medzi rybármi predovšetkým z dôvodu jeho skvelej kvality a pohodlia, ktoré poskytuje. Je vyrobené zo 100% polyesteru, ktorý je charakteristický svojou vysokou odolnosťou. Polstrovaný polyuretánový matrac a podporný systém v hlavovej a bedrovej časti zabraňujúci jeho prehýbaniu zaručia dostatočný komfort pre odpočinok a spánok. Vďaka sťahovacím popruhom a prackám budete môcť lehátko zabaliť spoločne so spacákom, a ušetriť tak miesto pri jeho prevoze. Rybárske lehátko FOX Warrior II 6 Legged XL Bedchair je skvelým pomocníkom na vaše dlhé dni na rybách.

Rozmery:
220 × 100 × 35 cm

Rozmery zloženého lehátka:
89 × 100 × 21 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOX Warrior II 6 Legged XL Bedchair.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií