Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

Frenzy – FR 230 V2 – Black

Zobraziť katalóg
Frenzy – FR 230 V2 – Black
Skladacia kolobežka – rozmer kolies: 200mm, nosnosť: 100kg, hmotnosť: 4.85kg, výška riadidiel: 72cm – 103cm, ložiská: ABEC 7
Kód:  SPThon15
Frenzy – FR 230 V2 – Black Predaj skončil

Frenzy – FR 230 V2 – Black

Skladacia kolobežka Frenzy FR 230 V2 Black s priemerom zadného kolesa 180 mm, predného kolesa 230 mm a rýchlymi ložiskami ABEC 7v čiernej farbe je skvelým dopravným prostriedkom ako pre deti, tak aj pre dospelých. Využijete ju nielen na jazdu do práce či do školy, ale veľa zábavy si s ňou užijete aj na dovolenke a výletoch. Rekreačná kolobežka s nosnosťou 100 kg má inovatívne uchytenie riadidiel pre lepšiu ovládateľnosť, istotu aj presnosť pri riadení. Jej ďalšou veľkou prednosťou je tiež zadná nožná brzda. Všetko potom komplexne doplňuje stojan a praktický popruh na prenášanie. Dĺžka dosky je 58 cm.

Kľúčové vlastnosti skladacej kolobežky Frenzy FR 230 V2 Black

  • Rekreačná kolobežka pre deti i dospelých
  • Frenzy FR 230 V2 Black v modernom vyhotovení
  • Praktická zadná nožná brzda
  • Výškovo nastaviteľné riadidlá na tri polohy
  • Jednoduchý systém skladania
  • Popruh pre ľahké prenášanie a praktický stojan
  • Rýchle ložiská ABEC 7
  • Zadné kolieska s priemerom 180 mm a predné s priemerom 230 mm
  • Veľká doska s rozmermi 15 × 58 cm
  • Maximálna nosnosť: 100 kg

Výkonné ložiská ABEC 7a ďalšie užitočné plusy

Vďaka veľkým kolieskam s nylonovými stredmi s priemerom 230 mm a 180 mm bude vaša jazda na kolobežke veľmi pohodlná a komfortná. Samozrejmosťou sú aj výškovo nastaviteľné riadidlá na tri polohy s gumovými úchytmi, praktický stojan slúžiaci na zaparkovanie alebo vysokovýkonné ložiská ABEC 7. Kolobežku môžete jednoducho zložiť a ľahko niesť na ramene vďaka popruhu na prenášanie.

Zdraviu prospešná športová aktivita

Jazda na kolobežke je stále obľúbenejšou športovou činnosťou. Predstavuje veľmi jednoduchú pohybovú aktivitu, pri ktorej sa aktivuje väčšina svalových partií a nenáročným spôsobom sa tvaruje brucho, zadok, stehná a lýtka. Zároveň je vhodným kompenzačným cvičením, vďaka ktorému dochádza k spevneniu chrbtového svalstva a celkovej stabilizácii bedier a trupu, čo je skvelou prevenciou pred problémami s chrbticou. Jazda na kolobežke vám tak vhodným spôsobom pomôže odstrániť bolesti chrbta a stuhnutosť svalov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, prosim Vas kedy mozem ocakavat naskladnenie produktu?

Dobrý deň, prosím o správne info o produkte, v základnom infe píšete že má ložiská ABEC9, v popise že ABEC7, čo je správne? Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Frenzy – FR 230 V2 – Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frenzy - FR 230 V2 - Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Frenzy - FR 230 V2 - Black.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií