Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Kompava K4 Power BCAA 4 : 1 : 1 instant

Zobraziť katalóg
Kompava K4 Power BCAA 4 : 1 : 1 instant
Aminokyseliny – BCAA, v prášku, príchuť kivi, balenie s hmotnosťou 400g
Kód:  SPTsupl0609 Produktové číslo:  8586011215579

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kompava K4 Power BCAA 4 : 1 : 1 instant Predaj skončil

Kompava K4 Power BCAA 4 : 1 : 1 instant

Výživový doplnok stravy Kompava K4 Power BCAA s príchuťou kivi s obsahom 500 g obsahuje zmes esenciálnych aminokyselín L-leucín, L-izoleucín a L-valín v pomere 4 : 1 : 1. Tieto aminokyseliny podporujú rýchlejšiu tvorbu a ochranu svalovej hmoty. Tvoria základný stavebný kameň bielkovín a vďaka antikatabolickým a anabolickým vlastnostiam hrajú centrálnu úlohu v metabolizme proteínov. Organizmus ich nedokáže sám vyrobiť, a preto ich telo prijíma formou doplnku stravy. Aminokyseliny K4 Power BCAA skvelo slúžia ako zdroj okamžitej energie pri ťažkom a namáhavom fyzickom zaťažení a pre rýchlejšiu regeneráciu po náročnom tréningu. Chránia svalové tkanivo po intenzívnom športovom výkone. Eliminujú únavu, zvyšujú silu a zväčšujú výkon.

Prípravok K4 Power BCAA je v instantnej forme, výborne sa rozpúšťa. Je určený najmä pre športovcov, ktorí vykonávajú vytrvalostné a silové športy. Produkt je vyrobený z prírodných surovín, neobsahuje konzervačné, syntetické látky a umelé farbivá, je bez pridaného cukru. Ideálny pre vegánov a vegetariánov a vhodný aj pri bezlepkovej a bezlaktózovej diéte.

Aktívne látky:

  • BCAA tvoria až 35 % obsahu svalovej hmoty a metabolizujú sa vo svaloch na energiu. Urýchľujú syntézu bielkovín a ochraňujú vlastné svalové bielkoviny pri športových a fyzických záťažiach.
  • L-glutamín zabezpečuje dokonalú absorpciu živín a regeneráciu organizmu.
  • L-citrulín malát zlepšuje presun energie k bunkám, má priaznivý vplyv na imunitný systém.
  • Vitamíny skupiny B majú priaznivý vplyv na metabolizmus bielkovín a energetický metabolizmus, slúžia ako podpora funkcie nervového systému, zaisťujú normálnu funkciu imunitného systému spolu s vitamínom C. Prispievajú k správnemu metabolizmu pre tvorbu energie a k zníženiu vyčerpania.

Odporúčané dávkovanie:
1 dávka – 11 g (BCAA 5 g, L-glutamín 3 g, L-citrulín malát 2 g) pred tréningom a 1 dávka po tréningu.

Príprava a použitie:
2 odmerky prášku (11 g) rozmiešajte v 250 až 300 ml vody. Pred tréningom sa priamo vstrebáva do krvného obehu a pôsobí ako nosič energie. Po tréningu zabraňuje rozpadu svalových bielkovín, umožňuje rozvoj a rast aktívnej svalovej hmoty, rýchlejšie regeneruje a odstraňuje únavu.

Obsah:
500 g

Zloženie:
Zmes rastlinných aminokyselín instant BCAA 4 : 1 : 1 (L-leucín, L-izoleucín, L-valín), L-glutamín, L-citrulín malát, hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, aróma: grepová, kivi, limetka, vitamíny: vit. C (k. L-askorbová), niacín (nikotínamid), vit. E (DL-tokoferylacetát), k. pantoténová (D-pantothenát vápenatý), B6 ??(pyridoxinhydrochlorid), B2 (riboflavín), tiamín (tiaminmononitrát), kyselina listová (kys. pteroylmonoglutámová), biotín (D-biotín), vit. B12 (kyanokobalamín), sladidlo: sukralóza, farbivo: chlorofyl meďnatý, naringin

Kontraindikácie:
Prípravok nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Dôležité upozornenie:
Stanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. Po otvorení obal starostlivo zatvárajte. Nevystavujte priamemu slnečnému svetlu. Skladujte v suchom prostredí, v dobre uzavretom obale pri teplote od 10 °C do 25 °C, mimo dosahu malých detí.

Parametre a špecifikácia

Príchuť
Kivi Hotovo!
Kalórií na 100 g
338 kcal (1 415,14 kJ) Hotovo!
Bielkoviny
68,37 g Hotovo!
Sacharidy
15,33 g Hotovo!
Cukry
0,92 g Hotovo!

Príchuť

Príchuť
Kivi Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
338 kcal (1 415,14 kJ) Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
68,37 g Hotovo!
Sacharidy
15,33 g Hotovo!
Cukry
0,92 g Hotovo!
Tuky
0,23 g Hotovo!
Soľ
2,05 g Hotovo!

Druh aminokyseliny

Aminokyselina
BCAA Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky BCAA

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kompava K4 Power BCAA 4 : 1 : 1 instant Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kompava K4 Power BCAA, 400 g, kiwi.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií