AD 1. týden květen Effaclar

POC Crave Uranium Black Brown / Green Mirror

Zobraziť katalóg
POC Crave Uranium Black Brown / Green Mirror
Cyklistické okuliare rámik z Grilamidu, pogumované stranice, nastaviteľný nosník z hydrofilné gumy, skla anti-fog, ripel úprava
Kód:  SPTms2133 Produktové číslo:  7325540711777
POC Crave Uranium Black Brown / Green Mirror Predaj skončil

POC Crave Uranium Black Brown / Green Mirror

Kvalitní sportovní brýle značky POC ze série Crave zaujmou nevšedním designem, přesvědčí svojí kvalitou a vynikajícími optickými vlastnostmi. Brýle mají grilamidový rámeček, který je vysoce odolný a zároveň má velmi nízkou váhu. Stranice jsou pogumované a stavitelný nosník je z hydrofilní gumy. Skla brýlí se nezamlžují a mají dokonce úpravu Ripel, díky které odpuzují vodu a nečistoty. Barva zorníků je brown/green mirror, brýle jsou tak ideální pro jasný slunečný den, protože zvyšují kontrast. 

Proč si zvolit tyto sportovní brýle? 

  • zajímavý design
  • vynikající optické vlastnosti
  • odolný a lehký grilamidový rámeček
  • nezamlžují se
  • zvyšují kontrast

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre POC Crave Uranium Black Brown / Green Mirror
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si POC Crave Uranium Black Brown/Green Mirror. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte POC Crave Uranium Schwarz Braun / Grün Spiegel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte POC Crave Uranium Schwarz Braun / Grün Spiegel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: POC Crave Uranium Napszemüveg.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií