AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Práčky a kefy na reťaz

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Spôsob aplikácie
Sprej
(1)
Pasta
(1)
Kefa
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Aby váš bicykel fungoval hladko a to hlavné, aby bola jazda na ňom bezpečná, musíte sa oň starať a dopriať mu riadnu starostlivosť – k tomu slúžia práčky a kefy na reťaz. Bicykel je nielen obľúbeným dopravným prostriedkom, ale aj skvelou formou zábavy. So starostlivosťou oň odporúčame začať práve pri reťazi. Ako sa čistí a čo je na to potrebné? Postará sa o to spomínaná práčka na reťaz.

Pokračovať

Čo je práčka na reťaz?

Práčka na reťaz je špeciálna novinka, ktorá je určená na údržbu a dokonalé vyčistenie reťaze, na ktorej je bicykel úplne závislý. Práčka na reťaz vám uľahčí veľa času, práce a predĺži životnosť reťaze.

Na akom princípe funguje práčka reťaze?

Práčka reťaze je triviálny vynález s ohromnou účinnosťou. Skladá sa z nádoby, do ktorej sa umiestni reťaz a čistiaci roztok. Nádoba má vo vnútri špeciálne kefy, ktoré zaistia, že sa roztok dostane do celej dĺžky reťaze.

i

Práčka na reťaz bicykla zaistí bezpečnejšiu jazdu

Čistá reťaz na bicykli, ktorú zabezpečí práčka na reťaz bicykla, je hlavným faktorom bezpečnej a plynulej jazdy, ale aj účinnejšieho šliapania, a teda prenosu energie a menšej možnosti opotrebovania ostatných komponentov bicykla.

Kefa a práčka na reťaz

Práčka na reťaz je ekvivalentom kefy na bicykel. Ďalšou výhodou, ktorú má kefa na čistenie reťaze je, že s ňou môžete umyť aj ráfiky, vidlice, tlmiče a rámy. Takýto čistič reťaze je vyrobený z tuhých nylonových štetín, ktoré odstránia aj zaschnuté nečistoty.

Práčka na reťaz bicykla a ďalšie čističe reťaze na bicykel bez námahy

Medzi ďalšie čističe reťaze na bicykel patria spreje a pasty, ktoré vďaka svojim zložkám odstránia z reťaze nečistoty, mastnotu a olej za pár minút. Práčka reťaze v kombinácii s pastou či sprejom tvorí dokonalé čistiace duo.

Viete o tom, že práčka reťaze na motorku sa nijako nelíši od práčky určenej na reťaz bicykla? Motokozmetika vám uľahčí čistenie a pomôže v starostlivosti o vašu moto krásku.

Aká je tá najlepšia práčka na reťaz?

Najlepšia práčka na reťaz je tá za zvýhodnenú cenu, no nemáme pravdu? Pozrite sa na náš bazár, kde na vás bude čakať cenovo dostupná práčka na reťaz. Tovar v našom bazári je skontrolovaný a pripravený na použitie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
22 položiek

Práčky a kefy na reťaz

V kategórii Práčky a kefy na reťaz máme práve teraz na Alza.sk celkom 22 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné práčky a kefy na reťaz Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie práčky a kefy na reťaz Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie práčky a kefy na reťaz Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii práčky a kefy na reťaz recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií