RidgeMonkey - Sandwich Toaster

Zobraziť katalóg
RidgeMonkey - Sandwich Toaster
Toustovač - Jedinečná a absolútne nevyhnutná pomôcka pre rybárske varenie, veľmi ľahká hliníková liata panvica, vnútorný nepriľnavý povrch z fluoropolymeru, možno použiť na všetky variče (okrem indukčných)
Kód:  JVR047777 Produktové číslo:  5060432140014
RidgeMonkey - Sandwich Toaster Predaj skončil

RidgeMonkey - Sandwich Toaster

Pripravte si chutné raňajky, obed či večeru sa sendvičovačom RidgeMonkey, a to kdekoľvek. Značka TackleUk prináša tohto praktického pomocníka pre všetkých milovníkov rýchlej prípravy jedla. Je ideálny na varenie v prírode, napríklad pri rybárčenie alebo kempovanie.

Hlboká liata panvica RidgeMonkey je vyrobená z hliníka a ponúka dostatočne veľkú plochu, na ktorej si ľahko a rýchlo pripravíte chrumkavé sendviče, WRAP, vajíčka, grilované mäso a ďalšie pochúťky. Vďaka nepriľnavému povrchu z fluoropolymeru sa vám jedlo na toaster nepripáli a následné čistenie je tak oveľa jednoduchšie. Panvica stačí len položiť na varič či oheň a po krátkej chvíli budete mať hotové lahodné a výživné jedlo.

Dlhá a tepelne izolované rukoväť vám zaistí jednoduchú a bezpečnú manipuláciu. Ku komfortu používania prispieva aj nízka hmotnosť a uzamykateľná rukoväť. Tento toaster je možné použiť na všetky typy varičov okrem indukčných varných dosiek a je tak skvelým riešením na prípravu jedla nielen v prírode, ale aj v domácnosti. Pripravte si s týmto skvelým toasterom dozlatista opečené sendviče a ďalšie pochúťky.

kľúčové vlastnosti

  • Ľahká hliníková liata panvica
  • Kvalitný nepriľnavý povrch
  • uzamykateľná rukoväť
  • Jednoduché a rýchle čistenie
  • Skvelé riešenie do prírody, na rybárčenie alebo kempovanie
  • Použitie na všetky variče okrem indukčných dosiek

Poznámka: Pred prvým použitím toaster dôkladne umyte špongiou v horúcej vode so saponátom.

Poznámka:
» Všetky toustovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RidgeMonkey - Sandwich Toaster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RidgeMonkey - Sandwich Toaster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RidgeMonkey - Sandwich Toaster.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií