Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

RidgeMonkey - Sandwich Toaster XL

Zobraziť katalóg
RidgeMonkey - Sandwich Toaster XL
Toustovač - Jedinečná a absolútne nevyhnutná pomôcka pre rybárske varenie, v XL verzii, veľmi ľahká hliníková liata panvica, vnútorný nepriľnavý povrch z fluoropolymeru, možno použiť na všetky variče (okrem indukčných)
Kód:  JVR049643 Produktové číslo:  5060432140168
RidgeMonkey - Sandwich Toaster XL Predaj skončil

RidgeMonkey - Sandwich Toaster XL

Pripravte si chutné občerstvenie sa sendvičovačom RidgeMonkey, teraz dostupnom iv XL verzii. Tohto praktického pomocníka využijete na prípravu jedla v prírode, a to najmä pri rybárčenie či kempovaní. Vďaka nepriľnavému povrchu z fluoropolymeru sa vám jedlo na sendvičovač nepripáli a následné čistenie panvy je tak o veľa ľahšie.

Hlboký liaty toaster Ridge Monkey je vyrobený z hliníka. Toaster len stačí položiť na varič alebo nad oheň a po niekoľkých minútach si môžete pochutnávať na sendvičoch, grilovanom mäsu či ďalších pochúťkach, ktoré si môžete na rybách pripraviť. Dlhá a tepelne izolovaná rukoväť vám navyše zaistí jednoduchú a bezpečnú manipuláciu. K bezpečnosti a vysokému komfortu pri používaní prispieva aj nízka hmotnosť a uzamykateľná rukoväť. Vďaka týmto vlastnostiam sa vám bude s panvou ľahšie manipulovať a v batohu nebudete nosiť zbytočná kilá navyše. Toaster RidgeMonkey môžete použiť na všetky typy varičov okrem indukčných dosiek a je tak ideálny na prípravu jedla nielen v prírode, ale aj doma. Pripravte si s týmto skvelým sendvičovačom dozlatista opečené sendviče, toasty a mnoho ďalších pochúťok, na ktoré budete mať po ceste chuť.

kľúčové vlastnosti

  • Hliníková panvica vo veľkosti XXL
  • nepriľnavý povrch
  • Nízka hmotnosť a jednoduchá manipulácia
  • uzamykateľná rukoväť
  • Jednoduché a rýchle čistenie
  • Použitie na všetky variče okrem indukčných dosiek

Poznámka: Pred prvým použitím toaster dôkladne umyte špongiou v horúcej vode so saponátom.

Poznámka:
» Všetky toustovače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RidgeMonkey - Sandwich Toaster XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RidgeMonkey - Sandwich Toaster XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RidgeMonkey - Sandwich Toaster XL.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií