Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Shimano Tsukinist 15 zelený

Zobraziť katalóg
Shimano Tsukinist 15 zelený
Batoh cyklistický, objem 15l, flisová vrecko na notebook, pláštenka, reflexné prvky
Kód:  SPTif0520 Produktové číslo:  4524667853268
Shimano Tsukinist 15 zelený Predaj skončil

Shimano Tsukinist 15 zelený

Ideálny batoh na denné dochádzanie v meste. Veľa rôznych vreciek, reflexné prvky, flisová vrecko na notebook, háčiky na uchytenie okuliarov aj prilby, pláštenka a mnoho ďalších vychytaných detailov prináša ten najlepší komfort z jazdy. V prípade, že z mesta vyrazíte na rýchlejšiu jazdu do prírody, určite oceníte možnosť pridaní dodávaného zapínacie pásu, ktorá spevní batoh na chrbte.

Kľúčové vlastnosti

  • Dizajnová vstavaná pláštenka
  • Reflexné prvky pre väčšiu bezpečnosť
  • Háčiky na uchytenie okuliarov a helmy
  • Prehľadný a logický systém vreciek
  • Odopínateľný pás pre väčšiu stabilitu
  • Bočné vrecká na fľaše

je jedinečný

Tento batoh je vyrobený na mieru "tsukinistům" - ľuďom, ktorí sa rozhodli dať zbohom autám a verejnej doprave, na miesto toho sa do práce dopravujú na bicykli. Pre hlavný pracovný nástroj, notebook, slúži vstavaná flísová vrecko, v ktorej nemusíte strach o poškodení. Ďalšie podobná, ale menšie vrecko je potom na prednej strane, do ktorej môžete schovať napríklad váš mobil alebo fotoaparát. Vnútro batohu je rozdelený panelom, takže máte o všetkých svojich veciach vždy perfektný prehľad. Pochopiteľne nechýbajú dve bočné vrecká pre ľahké vytiahnutie fliaš.

Perfektný na bicykel

Že je batoh určený na bicykel sa pozná najmä podľa detailov. K dispozícii je ako háčik na uchytenie helmy, tak na uchytenie okuliarov. Ak nejdete do mesta, ale skôr do prírody, môžete k batohu pripnúť prídavný pás, ktorý robí batoh stabilnejším. Za nepriaznivého počasia vás poteší pláštenka, za šera vám naopak pomôžu reflexné prvky k tomu, aby ste boli viac vidieť. 

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
30 × 43,5 × 15 cm

váha:
885 gramov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Shimano Tsukinist 15 zelený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shimano Tsukinist 15 zelený.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií