Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
MS hokej Effaclar

Wilson Pro Kick

Zobraziť katalóg
Wilson Pro Kick
Stroj – udrží akúkoľvek loptu na americký futbal v tom správnom požadovanom uhle
Kód:  SPtwil050 Produktové číslo:  26388361595

Wilson Pro Kick

Táto trojnohá pomôcka vám skvele pomôže na precvičovanie presnosti a spevní vašu kopaciu nohu. Wilson Pro Kick je kovový podstavec na americký futbal, na ktorého rameno si do ľubovoľnej výšky a uhla zavesíte akokoľvek veľkú loptu pre zlepšovanie výkopov. Môžete kopať ako zo zeme, tak z výkopového bloku. Jeho konštrukcia je zložiteľná pre ľahký prenos. Jedná sa o ideálne príslušenstvo pre hráčov amerického futbalu a umožňuje precvičovanie aj bez ďalšieho človeka držiaceho loptu.

Kľúčové vlastnosti Wilson Pro Kick

  • Wilson Pro Kick vám pomôže na zlepšenie vašich športových výkonov
  • Loptu na ňom možno nastaviť do požadovaného uhlu
  • Je ľahko prenosný a zložiteľný

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wilson Pro Kick
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wilson Pro Kick. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson Pro Kick.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií