Doručení zdarma Alzaboxy

Thrustmaster T.Flight Hotas 4

Zobraziť katalóg
Thrustmaster T.Flight Hotas 4
4,7 3 hodnotení
Joystick s plynovou pákou (oddeliteľná), plne programovateľný, 5-tich osý, 12 akčných tlačidiel + 1x rapid fire spúšť, POV klobúčik, USB, pre PC a Playstation 4
Kód:  MA520d Produktové číslo:  4160656

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster T.Flight Hotas 4

Thrustmaster T.Flight Hotas 4 je nová generácia veľmi obľúbených joystickov s oddeliteľnou plynovou pákou. Iste sa stane veľmi obľúbeným pomocníkom všetkých fandov leteckých simulátorov, keďže je ideálnym ovládačom pre väčšinu z nich.

Kľúčové vlastnosti

  • Perfektné ergonometria
  • Oddeliteľná plynová páka
  • Piatich osý
  • 12 akčných tlačidiel + 1x rapid fire spúšť, POV klobúčik
  • Kompatibilita s PS4

Perfektné ovládanie

Okrem širokej podpierky na ruky pre vaše pohodlie bol joystick dokonale vyvážený na dosiahnutie maximálnej stability. Hotas 4 je ergonomicky spracovaný tak dokonale, že sa dokáže prispôsobiť pre všetky typy letov. Či už ste fanda vzdušných bojov, vesmírneho dobrodružstva, či civilných letov, s týmto joystickom zvládnete všetko. Výhodou je tiež nastaviteľný odpor joysticku, pre ešte reálnejší pocit z letu. V prípade, že plynovú páku pre vaše vzdušné výlety nepotrebuje, možno ju jednoducho oddeliť a používať iba joystick.

Kompatibilné s PS4

Tento joystick je dokonale kompatibilné s hernou konzolou Play Station 4. Disponuje dokonca niekoľkými tlačidlami špeciálne určenými pre ovládanie PS4. Vďaka nim získate prístup k sociálnym funkciám, môžete prepínať medzi hrou a systémom konzoly, či ho rovno prechádzať.

Veľa programovateľných tlačidiel

K dispozícii máte celkom 12 programovateľných tlačidiel, POV klobúčik a funkcie pre ich mapovanie. Výhodou je tiež rapid fire spúšť, vďaka ktorej budete vo vzdušných bojoch takmer neporaziteľný.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jde s tímto joystickem chodit v FS 17dekuji

Dobrej den schanim na ps4 leteckej jokstick ale pro levaky asi neexistuje něco?

chci se vas zeptat jak muzu pouzit kod uvnitr baleni na PC?

Zdracicko, rad by som sa opytal aka je dlzka hlavne kabla spajajuceho zariadenie s PS4. Dakujem.

Dobrý den, jaký rozdíl je mezi tímto a Xkem? Tedy mimo ceny a připojitelnosti tohoto k PS4. Děkuji. p.s. zvažuji nákup pokud bude důvod Hotas X je stále můj neoblíbenější.

Diskusia a poradňa k Thrustmaster T.Flight Hotas 4
Príslušenstvo pre Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thrustmaster T.Flight Hotas 4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Thrustmaster HOTAS T.Flight 4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Thrustmaster HOTAS T.Flight 4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrustmaster T-Flight Hotas 4.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií