AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Axcent of Scandinavia X59953-237

Zobraziť katalóg
Axcent of Scandinavia X59953-237
Dámske hodinky
Kód:  KHO22967

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Axcent of Scandinavia X59953-237 Predaj skončil

Axcent of Scandinavia X59953-237

Dámske hodinky Axcent of Scandinavia X59953-237 majú reprezentatívny vzhľad so zaujímavo riešeným ciferníkom, ktorý je osadený sklenenými kamienkami. Zaujímavý a netradičný dizajn tieto hodinky radí medzi typ analógových dámskych hodiniek, ktoré sú vhodné na denné nosenie ako praktický doplnok alebo na večernú párty s priateľmi.

Značku Axcent of Scandinavia nie je potrebné dlho predstavovať. Vo viac ako päťdesiatich krajinách sveta je známa predovšetkým ako obľúbená značka celebrít. Celosvetový boom v záujme o značku Axcent of Scandinavia odštartovala dopyt tvorcov známych hollywoodskych filmov, ktorých producenti si niektoré modely hodiniek zakúpili a obsadili ich do celovečerných snímkov zvučných názvov.

Analógové hodinky sa budú veľmi dobre vynímať na jemné dámske ruky a zároveň budú skvelou ozdobou, ku ktorej môžete vďaka čiernej a striebornej farbe bez problémov ladiť svoje oblečenie. Majú oceľové puzdro kombinované s plastom a disponujú všetkými základnými funkciami. Hodinky sú vodotesné a môžete ich teda bez obáv používať v daždi, pri vodných športoch alebo v lete pri vode. Hodinky sú opatrené koženým opaskom v čiernej farbe. Kúpte si hodinky, ktoré vás potešia svojou spoľahlivosťou a originálnym dizajnom!

Typ:

Analógové

Funkcie:
Základné

Puzdro:
Oceľ a plast

Rozmery:
45 x 51 x 11 mm

Vodotesnosť:
30 m

Napájanie:
Batérie

Remienok:
Koža

Farba ciferníku:
Čierna, osadené sklenenými kamienkami

Sklo:
Minerálne

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Axcent of Scandinavia X59953-237 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Axcent of Scandinavia X59953-237. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Axcent Skandinávia X59953-237.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií