LEGO v APP pro AP+

CASIO BA BABY-G 110TP-7A

Zobraziť katalóg
CASIO BA BABY-G 110TP-7A
4,0 1 hodnotení
Dámske hodinky – s priemerom puzdra 43.4mm, funkcie: dátum, stopky, LED osvetlenie, 5 budíkov, svetový čas, vodoodolnosť 10ATM
Kód:  KHO10475 Produktové číslo:  4549526123276 Stránky výrobcu

CASIO BA BABY-G 110TP-7A

Športové, praktické a zároveň veľmi štýlové - také sú jedinečné dámske hodinky CASIO BA BABY-G 110TP-7A. Ocenia ich najmä športovo založené ženy, ktorým budú hodinky Casio skvelým parťákom pri najrôznejších aktivitách. Atraktívny vzhľad však rozhodne nie je to jediné, čo hodinky BA BABY-G 110TP-7A ponúkajú. Vo funkčnej výbave totiž nájdete kombinovaný ciferník s digitálnou aj analógovou časťou, alarm, stopky, časovač, osvetlenie, plne automatický kalendár, svetové časy a ďalšie inteligentné funkcie. 

Kľúčové vlastnosti dámskych hodiniek CASIO BA BABY-G 110TP-7A

  • Veľké množstvo praktických funkcií
  • Jedinečný dizajn
  • Veľmi ľahké, komfortné a odolné
  • Hodinky BA BABY-G 110TP-7A sú vhodné aj na plávanie a šnorchlovanie

Dámske hodinky CASIO BA BABY-G 110TP-7A vás nebudú obmedzovať ani brzdiť

Hodinky BA BABY-G 110TP-7A potešia veľmi nízkou hmotnosťou, ktorá vôbec neuberá mohutnosti konštrukcie. Puzdro je vyrobené zo syntetickej živice a korunka z antikorovej ocele. Na sklíčko hodiniek Casio bolo použité minerálne sklo, ktoré je odolné proti poškriabaniu. Kvalitný materiál tak zaručí maximálnu odolnosť proti nárazom, magnetickým vplyvom a vibráciám. Hodinky BA BABY-G 110TP-7A sú vodoodolné do 10 ATM, takže si ich bez obáv môžete ponechať aj počas plávania a šnorchlovania. 

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO BA BABY-G 110TP-7A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO BA BABY-G 110TP-7A.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií