AD květen univerzal Vichy, La roche-posay

CASIO GA-110LP-1AER

Zobraziť katalóg
CASIO GA-110LP-1AER
Pánske hodinky – kombinované, strojček: Quartz batériový, priemer ciferníka 51mm, sklo: minerálne, vodotesné 200m (20ATM)
Kód:  KHO14658 Produktové číslo:  4549526128127 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO GA-110LP-1AER

CASIO GA-110LP-1AER sú prepracované pánske hodinky vhodné pre všetkých, čo chcú efektívne organizovať svoj čas a majú štýl. Na zápästí naň upozorní Čierna farba puzdra, zatiaľčo materiál remienka je Plast, čo tvorí zaujímavú ozdobu zápästia, pričom je samozrejmosťou zachovanie bezproblémovej funkčnosti. Remienok a jeho dĺžku možno prispôsobiť akurát na vaše zápästie. Vďaka vodoodolnosti Vodotesné 200 m (20 ATM) sú tieto hodinky vhodnou voľbou aj pri šnorchlovaní. Kombinované zobrazenie času využíva ručičky, ale aj malý digitálny displej. Výkonná batéria Quartz hodiniek CASIO GA-110LP-1AER zaručí, že sa vôbec nemusíte báť o krátku výdrž.

Pánske hodinky CASIO GA-110LP-1AER sú vhodné predovšetkým pre tých, ktorí majú záľubu v cestovaní do najrôznejších zemí po celom svete. Disponujú totiž meraním duálneho času. Klasickou a užitočnou funkciou hodiniek je budík. Keď uvážime, že tieto hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, dorazíte konečne na všetky dôležité schôdzky včas. Čas na hodinkách bez obáv uvidíte aj v prípade zlých svetelných podmienok, stačí stlačiť jediné tlačidlo a ciferník osvieti dióda. Je treba vypichnúť ciferník. Subčíselníky sú vybavené funkciami.

  • Prednosťou hodiniek je ukazovateľ dní v týždni, čo je užitočná funkcia na každodenné použitie
  • Bez osadenia po obvode ciferníka sú na prvý pohľad pútajúcim detailom
  • Na ciferníku nájdete minerálne sklíčko, nemusíte sa preto obávať poničenia

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
200 m (20 ATM) Hotovo!
Priemer ciferníka
51 mm Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Osadenie
Bez osadenia Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Ciferník a displej

Priemer ciferníka
51 mm Hotovo!
Osadenie
Bez osadenia Hotovo!

Remienok

Materiál remienka
Plast Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
200 m (20 ATM) Hotovo!
Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO GA-110LP-1AER Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO GA-110LP-1AER.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií