Nomad Silicone Strap Black

Zobraziť katalóg
Nomad Silicone Strap Black
Remienok na hodinky – pre Apple Watch 42mm, silikónový, čierny
Kód:  NOMAD8b Produktové číslo:  NM1A41B000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nomad Silicone Strap Black Predaj skončil

Nomad Silicone Strap Black

Obľúbili ste si svoje Apple Watch natoľko, že si bez nich nedokážete svoj deň vôbec predstaviť? Možno ste dospeli k tomu názoru, že originálny remienok dodávaný k Apple Watch je príliš obyčajný a na šport nie je príliš vhodný. Prečo teda nesiahnuť po čiernom remienku z vulkanizovaného silikónu Nomad Silicone Strap s kovovou prackou z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele? Skombinujte najnovšie technológie s jedinečným športovým dizajnom.

Jedinečný doplnok k Apple Watch

  • Snúbenie najnovších technológií a športového dizajnu
  • Vyrobené z vysokokvalitných materiálov
  • Hypoalergénny produkt – nemusíte sa báť kontaktu s pokožkou
  • Vhodný aj na plávanie – použitie vodoodolných materiálov
  • Určený pre 42 mm verzie Apple Watch

Kvalita a elegancia

Na výrobu tohto remienka bol použitý vulkanizovaný LSR silikón, ktorý dlho udrží svoj lesk. Vďaka absencii ropy používanej na báze kaučukov je tento remienok hypoalergénny, takže sa nemusíte báť kontaktu s pokožkou. Na vnútornej časti remienka si môžete všimnúť vydutý kanálik, ktorý zaisťujesprávnu cirkuláciu vzduchu medzi pokožkou a remienkom. Silikón ponúka všetko, čo na efektívne športovanie potrebujete – pružnosť a odolnosť (aj proti UV žiareniu).

Pracka je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná proti poškriabaniu. Čierna oceľová spona je ošetrená pomocou PVD technológie, vďaka ktorej čierna farba dlho vydrží a je navyše odolná proti poškriabaniu. Verzia remienka s čiernou prackou sa hodí najmä k šedej alebo čiernej verzii Apple Watch. Naopak, verzia remienka so striebornou prackou z nehrdzavejúcej ocele sa hodí najmä k striebornej verzii Apple Watch.

Mali by ste vedieť

Remienok je určený pre 42 mm verzie Apple Watch. Vhodný pre veľkosti zápästia od 15 cm do 21 cm. S týmto silikónovým remienkom môžete pokojne plávať. Ako samotný remienok, tak aj pracka sú vodoodolné.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nomad Silicone Strap Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nomad Silicone Strap Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nomad Silicone Strap Black szíj.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií