Galaxy A55 | A35 5G

Pebble SmartWatch čierne

Zobraziť katalóg
Pebble SmartWatch čierne
4,4 17 hodnotení
Smart hodinky pre bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spánok), oznámenie SMS, hovorov, emailov, ovládanie hudby, vodoodolné do 5ATM, podpora Android 4.0, iOS 8 a vyššie, výdrž na nabitie až 7 dní
Kód:  PEBL001b Produktové číslo:  301BL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pebble SmartWatch čierne

vypnuté
Pebble Smartwatch

Všetko na dosah ruky

Vďaka šikovným hodinkám Pebble s E-paper displejom vám už nič neunikne. Hodinky jednoducho prepojíte s vašim inteligentným telefónom prostredníctvom bluetooth rozhrania a ihneď môžete sledovať všetky dôležité informácie z vášho telefónu, bez toho aby ste ho vytiahli z vrecka. Dlhá výdrž batérie a príjemné používateľské rozhranie zaručí, že si inteligentné hodinky Pebble zamilujete a už ich nikdy nedáte z ruky .


Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž batérie až 7 dní.
  • Displej s technológiou E-Paper.
  • Vibrácie na diskrétne upozornenia a oznámenia.
  • Tisíce aplikácií na stiahnutie.
  • Ovládanie hudby na vašom zápästí.
  • Pre iOS 8 a vyššie alebo Android 4.0 a vyššie.
  • Vodoodolnosť do 50 metrov.
  • Nabíjanie káblom s magnetom (USB).

Každodenný užitočný pomocník

Hodinky Pebble ponúkajú viac než len sledovanie času. Priamo na zápästí sa vám zobrazia e-maily, SMS správy, prichádzajúce hovory alebo notifikácia z aplikácií. Všetky oznámenia sú chronologicky zoradené na prehľadnej časovej osi. Navyše môžete do hodiniek stiahnuť veľa ďalších aplikácií a úvodných obrazoviek.


Jednoducho funkčné

Jednoduchý a pohodlný dizajn hodiniek umožní ich každodenné nosenie. Vďaka E-paper displeju je text krásne čitateľný aj na priamom slnku a navyše je zaručená nižšia spotreba energie. Hodinky sú vodotesné, takže ich môžete používať aj počas plávania. Displej je vybavený ochranou proti poškriabaniu.


Veľa aplikácií na stiahnutie

Hodinky Pebble umožňujú sťahovať celý rad aplikácií, ktoré využijete napríklad na zlepšenie životného štýlu alebo pre svoje osobné záujmy. K dispozícii sú fitnes aplikácie, pomocou ktorých môžete sledovať vašu kondíciu, spánok či prejdené kilometre. Pebble je otvorená platforma, takže každým dňom pribúdajú nové a nové aplikácie.


Parametre a špecifikácia

Max. výdrž batérie
164,71 h (6,86 d) Hotovo!
Hmotnosť
38 g Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
38 g Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
164,71 h (6,86 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje přehrávání hudby z aplikace spotify ?

preco pisete ze sa hodinky predavaju o 75percent lacnejsie ked na inych e-shopoch je normalna cena pri nerozbalenom tovare vacsia o 4-5€? tieto smartwatch 388€ nikdy nestali

Ahojky chci se zeptat jestli se da vymnenit reminek

Hello,From time to time(several times per day) my display image become corrupted but after restart it become normal again. How i can fix this ? It is such cases covered by warranty?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi Pebble Smartwatch a pebble Steel? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jsou hodinky i v češtině?děkuji M

Dobrý den, chci se zeptat jestli tyto hodinky podporují i WIN10. Děkuji za odpověď.

Dobry den, zakoupila jsem tyto hodinky a po spusteni jsem zjistila, ze maji tzv. olejovy dispej. To je standartem u techto hodinek? Dekuji za odpoved. Simona

Diskusia a poradňa k Pebble SmartWatch čierne
Príslušenstvo pre Pebble SmartWatch čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pebble Smartwatch černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pebble Smartwatch schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pebble Smartwatch schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pebble Smartwatch fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií