MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU

Zobraziť katalóg
MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU
5 1 hodnotení
GPS navigácia do auta, displej 5" s rozlíšením 800 × 480 px, MicroSD max. 32768MB, vnútorná pamäť 131 MB, parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), radenie do jazdných pruhov, databáza radarov, súradnice, dotykový displej, doživotná aktualizácia máp cez počítač, jazyk rozhrania slovenčina, čeština, angličtina
Kód:  PP302t5c Produktové číslo:  442N60200012 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU

Orosíte sa pri predstave dlhého prejazdu cudzím veľkomestom a státia v zápchach? GPS navigácia MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU v tom prípade rozhodne vyrieši vaše ťažkosti. V každej situácii vám totiž spoľahlivo naplánuje a ukáže celkom rýchlu a efektívnu trasu do požadovaného cieľa. Stačí len zadať pár základných preferencií a cesta už je celá vaša. Táto dokonalá GPS navigácia pre osobné vozidlá zaujme ihneď farebným displejom s rozmermi uhlopriečky 5" a veľmi kvalitným pomerom pixelov 800 × 480 px. Ten navyše disponuje dotykovým ovládaním, čo vám určite bude blízke. Prístroj má kapacitu svojej internej pamäte 131 MB. Kapacitu zariadenia máte možnosť rozšíriť použitím pamäťovej karty typu MicroSD až do 32768 MB. Čo sa týka rozmerov, tie sa vyšplhali na 88 mm × 134 mm × 17 mm pri hmotnosti 140 g.

Zásadné vlastnosti GPS navigácie MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU

  • Smart GPS navigácia MIO pre osobné vozidlo
  • Prehľadná obrazovka s uhlopriečkou 5 "
  • Má slot na pamäťové karty typu MicroSD
  • Aktualizovať mapy možno Cez počítač
  • Prísľub neobmedzenej aktualizácie podkladov
  • Parkovací asistent vám pomôže vyhľadať najbližšie parkovisko
  • GPS navigácia MIO vám ukáže správny pruh na zaradenie
  • Ukazovateľ rýchlostných radarov po ceste

GPS navigácia MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU sa postará o perfektnú orientáciu

V základe GPS navigácie MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU rozhodne nechýba mapa SR a hlasové pokyny v českom jazyku. Jednotlivé mapy máte možnosť aktualizovať cez PC. A vďaka tomu, že súčasťou navigácie sú doživotné aktualizácie máp zadarmo, už si nemusíte lámať hlavu s ich neskorším dokupovaním. Ak patríte medzi milovníkov rýchlej jazdy, určite vás poteší prehľad radarov, vďaka čomu ušetríte peniaze za zbytočné pokuty. Ďalšiu šikovnú vychytávku predstavuje parkovací asistent, ktorý rýchlo nájde voľné parkovacie miesto v závere trasy.

Nezvyklé funkcie MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU

V rôznorodej ponuke nájdete aj menej časté funkcie, ktoré zvyšujú komfort alebo využiteľnosť navigácie MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU. Je možné sledovať svoje momentálne súradnice. Do výbavy tiež v neposlednom rade spadá radca s radením do jazdných pruhov.

Parametre a špecifikácia

Šírka
134 mm Hotovo!
Výška
88 mm Hotovo!
Hĺbka
17 mm Hotovo!
Hmotnosť
140 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
134 mm Hotovo!
Výška
88 mm Hotovo!
Hĺbka
17 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
140 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
5" (12,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 px Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
32 768 MB Hotovo!
Vnútorná pamäť
131 MB Hotovo!

Mapy

Mapy
Česko Hotovo!

Lokalizácia

Jazyk hlásenia
Angličtina, Čeština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Rumunčina Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Koupil jsem si tuto navigaci do kamionu a po pár týdnech mi přestala fungovat truck navigace a zmizela mi z nastavení. Mám ted volbu pouze osobní automobil a pěšky.....což je mi absolutně k ničemu. MOhu vědět kde je chyba, že nemohu používat truck navigaci? Děkuji za odpověd Olda

Dobrý deň. V názve sa uvádza Karavan/Truck Full EU. Ako veľmi je teda táto navigácia vhodná pre kamióny ? Som zmetený pretože ak sa na alze preklikám k navigáciam a konkrétne špecifikujem navigácie pre kamiony, tak ju tam nenájdem... nájdem ju ale pri bežných navigáciach. Dá sa teda pri navigovaní nastaviť vozidlo ako kamión, jeho výška a váha a navigácia následne ukazuje trasy podľa platných predpisov pre dané vozidlo ?

Dobrý den ! Jsou dostupné detailní silnice v Německu i bez dodatečné karty ? A k čemu konkrétně přidaná karta slouží ? Děkuji.

Dobrý den.Je tato navigace Mio Spirit 7800 Truck/Karavan vhodná i pro osobní automobil,Děkuji.

Dobrý den, mapy jsou od Tom Tomu ? Jak dlouho je aktualizována databáze radarů. Děkuji.

Dobrý den, obsahuje tato navigace mapy ČR a Evropy už v ceně nebo se musí dokoupit ? Děkuji

Diskusia a poradňa k MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU
Príslušenstvo pre MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO SPIRIT 7800 Karavan/Truck Full EU.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií