Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Xerox WorkCentre 6605V_DN

Zobraziť katalóg
Xerox WorkCentre 6605V_DN
5 2 hodnotení
Laserová tlačiareň farebná, multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka/fax, 35 str./min color, 35 str./min mono, 1200x1200 dpi, dotykový displej, duplex, DADF, USB 2.0 + LAN
Kód:  PX601c16d Produktové číslo:  6605V_DN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xerox WorkCentre 6605V_DN

Rýchla farebná tlačiareň XEROX WorkCentre 6605V_DN poskytuje okrem automatickej duplexnej tlače aj služby skenovania a kopírovania s komfortným obojstranným podávačom. Je ideálna pre všetkých jednotlivcov aj firmy, ktoré ocenia možnosť rýchlej tlače a ďalšie vlastnosti, ktoré túto tlačiareň predurčujú na veľmi častú a intenzívnu tlač dokumentov. Ak hľadáte výkonnú, napriek tomu cenovo dostupnú multifunkčnú laserovú tlačiareň na tlač väčších objemov dokumentov, XEROX WorkCentre 6605V_DN je určite tou správnou voľbou.

Poteší aj predný USB konektor na priamu tlač alebo skenovanie bez potreby počítača. Poskytuje rozšírené rozlíšenie 1200 x 1200 dpi a zvládne vytlačiť až 35 strán za minútu farebne aj čiernobielo. Hlavný zásobník má spolu s viacúčelovým zásobníkom kapacitu 700 listov - výstupný pojme 250 listov. Prvú stránku vám tlačiareň poskytne už po 9 sekundách. Tlačiareň s používateľom komunikuje pomocou farebného displeja s dotykovým ovládaním, takže vždy dôjdete rýchlo do cieľa. Na pripojenie k počítaču slúži rozhranie USB 2.0. Pre viac používateľov je tlačiareň dostupná cez sieť.

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!
Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Automatický podávač Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
35 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
35 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
700 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
8,82 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
80 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
250 listov Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, umí prosím tato tiskárna zpracovat formát A3? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Xerox WorkCentre 6605V_DN
Príslušenstvo pre Xerox WorkCentre 6605V_DN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xerox WorkCentre 6605V_DN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xerox Workcentre 6605V_DN.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií