AlzaPlus+ drogerie Aplikace

ZEW FOR MEN Beard Set + Socks

Zobraziť katalóg
ZEW FOR MEN Beard Set + Socks
Darčeková sada kozmetiky
Kód:  KSDS1437 Produktové číslo:  5903766462295
ZEW FOR MEN Beard Set + Socks Predaj skončil

ZEW FOR MEN Beard Set + Socks

Chcete urobiť radosť bradáč? Potom je tu pre vás darčeková kozmetická sada ZEW FOR MEN, v ktorej nájdete mydlo s obsahom dreveného uhlia, olej na fúzy s vôňou citrusov a univerzálne čierne bavlnené ponožky. To všetko zabalené v elegantnej čiernej darčekovej krabičke. Mydlo obsahuje drevené uhlie z poľského pohoria Bieszczady, ktoré má detoxikačné účinky a zanecháva fúzy čisté a zdravé. Vyživujúce olej regeneruje, posilňuje a hydratuje fúzy, má príjemnú citrusovú vôňu.

Kľúčové vlastnosti darčekové kozmetické sady ZEW FOR MEN Beard Set + Socks

  • Balenie obsahuje mydlo, olej na fúzy a bavlnené ponožky
  • Darčeková kozmetická sada ZEW FOR MEN je dodávaná v elegantnej čiernej krabičke
  • ZEW FOR MEN mydlo obsahuje drevené uhlie
  • Mydlo na fúzy je v pevnej hliníkovej dóze
  • Olej ZEW FOR MEN má citrusovú vôňu

Mydlo na fúzy ZEW FOR MEN

Mydlo na fúzy s objemom 85 ml obsahuje prírodné prísady, ako je drevené uhlie z poľského pohoria Bieszczady. Účinne čistí fúzy, zatiaľ čo kakaové a bambucké maslo je hydratujú. Silná receptúra produktu a rastlinné oleje fúzy a pokožku pod nimi hydratujú po každom umytí. Mydlová tyčinka obsahuje betaín, a preto ju môžu používať ľudia s citlivou pokožkou. Betaín má upokojujúce, protizápalové účinky a chráni pokožku pred podráždením. Dodá fúzom lesk bez lepivého či mastného efektu. Mydlo na fúzy ZEW FOR MEN je vhodné používať denne ako prvý krok pri starostlivosti o fúzy a pleť. Mydlo je dodávané v hliníkovej dóze.

Olej na fúzy ZEW FOR MEN

Vyživujúci olej na fúzy s objemom 30 ml je bohatý na mastné kyseliny, ktoré urýchľujú zvlhčenie pokožky tým, že vytvárajú bariéru a v priebehu času zadržujú vlhkosť. Olej ZEW FOR MEN posilňuje fúzy, bráni ich poškodeniu a stimuluje ich rast. Produkt má príjemnú vôňu citróna a pomarančovej kôry, dodáva pocit sviežosti po dobu až 12 hodín. Vyživujúce olej upokojuje veľmi suché fúzy a citlivú pokožku.

Zloženie mydla:
Aqua, Glycerín, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium laurate, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Mono laurate, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Sodium Thiosulphate, Citrát sodný, Oxid titaničitý, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Pentetát pentasodný, Tetrasodium etidronate, Carboni, Parfum.

Zloženie oleja na fúzy:
Izononyl Isononanoate, Trioleín, Diheptyl vďaka Succinate, C13-15 alkánov, Tripelargonin, Almond / Borage / Linseed / Olive Acids / Glycerides, Glyceryl Dioleate, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil, Limonene, Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Papaver Orientale (Poppy) Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Oenothera biennis (Evening Primrose) Oil, Glycínový sójový olej, Salicorna herbacea Extract, Výťažok z kvetu Calendula Officinalis, Ocimum basilicum Hairy Root Culture Extract, Carapa guianensis (andiroby) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Herb Oil, Camellia oleifera Seed Oil, Pseudozyma Epicola / Soybean Flour / Apricot Kernel Oil / Olive Fruit Oil / Sunflower Seed Oil / Sweet Almond Oil / Angelica Gigas Root Extract Ferment Extract Filtrate, Caprylic/Capric Triglyceride, Kyselina linolová, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Kyselina linolénová, Olej zo semien slnečnice ročnej (Helianthus Annuus), Capryloyl Glycerín / Sebacic Acid Copolymer, Mentol, Tocopherol, Geraniol, Citronellol, Linalool, Citral.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o fúzy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZEW FOR MEN Beard Set + Socks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZEW FOR MEN Szakállkészlet + zokni.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií