AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

CONCEPT SO2070

Zobraziť katalóg
CONCEPT SO2070
3,1 18 hodnotení
Sušička ovocia – príkon 400 W, 5 poschodí, digitálne ovládanie, regulácia teploty, časovač a automatické vypnutie
Kód:  CONSO130 Produktové číslo:  so2070 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT SO2070

Zostalo vám po úrode nejaké prebytočné ovocie a neviete, čo s ním? Zaobstarajte si sušičku ovocia Concept SO2070, v ktorej môžete okrem ovocia sušiť aj zeleninu, huby, cestoviny či kvety. Fantázii sa medze nekladú. Potraviny si zachovajú všetky vitamíny a živiny, ktoré sú dôležité pre naše telo. Sušička potravín vám poskytne 5 transparentných plátov, ktoré zaistia dostatočný priestor na usušenie potravín. Praktické digitálne ovládanie vám uľahčí nastavovanie teploty v rozmedzí od 35 do 70 °C. Využiť môžete aj časovač, ktorý si nastavíte podľa svojej potreby až na 48 hodín. V balení nájdete aj RAW podložku a formu na prípravu ovocných tyčiniek.



Kompaktné rozmery

RAW podložka

Forma na tyčinky


Kľúčové vlastnosti sušičky na ovocie Concept SO2070

  • Dostatočný priestor na usušenie potravín
  • Sušička Concept SO2070 s príkonom 400 W disponuje 5 transparentnými plátmi
  • Rýchlo usušené potraviny plné vitamínov a živín
  • Praktický tvar na lepšiu skladovateľnosť
  • Vybavená praktickým digitálnym ovládaním
  • Možnosť nastavenia teploty v rozmedzí od 35 do 70 °C
  • Časovač až na 48 hodín
  • Po uplynutí nastavenej doby sušenia sa sama automaticky vypne
  • Sušiť možno aj huby, mäso, cestoviny, zeleninu či kvety
  • Špeciálne tvarované prieduchy zaistia rovnomerné sušenie
  • V balení nájdete aj RAW podložku a formu na prípravu ovocných tyčiniek

Dostatočný priestor na sušenie vašich obľúbených potravín

Sušička ovocia Concept SO2070 vás poteší dostatočným priestorom na usušenie najrôznejších potravín. Ak vám zostala nejaká úroda, nie je nič ľahšie, než ju usušiť a baštiť počas celého roka. Sušička potravín s príkonom 400 W disponuje 5 transparentnými plátmi, na ktoré stačí nakrájané potraviny rozložiť, nastaviť teplotu a zapnúť. Obdĺžnikové pláty sa navyše perfektne zmestia do umývačky riadu.

Jednoduché ovládanie sušičky na huby Concept SO2070

Ovládanie sušičky ovocia Concept SO2070 je úplná hračka a zvládne ho naozaj každý. Sušička na ovocie využíva praktické digitálne ovládanie, na ktorom si pohodlne nastavíte vami požadovanú teplotu v rozmedzí od 35 do 70 °C. V prípade potreby môžete využiť aj časovač, ktorý je možné nastaviť až na 48 hodín, takže máte sušenie vždy pod úplnou kontrolou. Po uplynutí nastavenej doby sušenia sa sama automaticky vypne.

Špeciálna RAW podložka

Súčasťou sušičky Concept SO2070 je špeciálna RAW podložka, ktorá slúži na sušenie tekutých surovín. Veľmi jednoducho na nej pripravíte sušené banánové palacinky či chutné RAW sušienky. RAW podložka je ideálna na prípravu zdravých ovocných plátkov.

Sušička na ovocie Concept SO2070 so silikónovou formou

V balení sušičky ovocia Concept SO2070 nájdete okrem iného aj praktickú silikónovú formu, ktorá vám pomôže s prípravou chutných müsli tyčiniek.

Usušte si vaše obľúbené ovocie, zeleninu či bylinky

Sušička potravín Concept SO2070 disponuje integrovaným ventilátorom, ktorý má špeciálne tvarované prieduchy, ktorý vám zaručí perfektné výsledky sušenia. V každom poschodí sa tak vaša úroda skvele usuší. Potom už môžete len maškrtiť! Sušička potravín nájde široké využitie pri sušení mäsa, zeleniny aj ovocia, a to preto, že každá surovina potrebuje inú teplotu. V sušičke Concept SO2070 ľahko vyrobíte aj chutné maškrty pre vašich štvornohých miláčikov.


Parametre a špecifikácia

Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Umiestnenie motora
V dolnej časti Hotovo!
Príkon
400 W Hotovo!
Funkcie
Regulácia teploty, Časovač, Automatické vypnutie Hotovo!

Vlastnosti

Tvar sušičky
Hranatá Hotovo!
Typ ovládania
Digitálne Hotovo!
Umiestnenie motora
V dolnej časti Hotovo!
Príkon
400 W Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Regulácia teploty, Časovač, Automatické vypnutie Hotovo!

Dosky

Počet
5 ks Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Na co je ten teflonový raw plátek ?

je vhodna na susenie inych veci ako ovocia? hriby alebo byliny?

Mozem pouzit papier na pecenie v susicke na pripravu ovocnej koze?

Dobry den, V pátek jsem u Vás zakoupila susicku na ovoce concept so2070. Bohužel po zapnutí jen pipne, krátce se rozsvítí displej, který následně zhasne a ae susickou nelze nic delat. Dekuji za odpoved

Dobrý den, nikde jsem nenašla rozměry sušičky a velikost plat. Děkuji za odpověď. Jana M.

Dobrý den, je normální, že se otočný regulační knoflík ON/OFF protáčí dokola? Děkuji N.Š.

Diskusia a poradňa k CONCEPT SO2070
Príslušenstvo pre CONCEPT SO2070 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT SO2070. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT SO2070 Dörrautomat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT SO2070 Dörrautomat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept SO2070 gyümölcsaszaló.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií