AP+ nový vizuál Aplikace

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, čierna

Zobraziť katalóg
NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, čierna
5 11 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1400 W, objem nádržky na vodu 1 l, druh kapsúl: Nespresso, mliečny systém, cappuccino a latte, nastavenie množstva vody a automatické vypnutie, šírka 15.4 cm, výška 25.6 cm, hĺbka 32.4 cm, hmotnosť 4.2kg, farba čierna
Kód:  DEKNK871 Produktové číslo:  EN500B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, čierna Predaj skončil

NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, čierna

LATTISSIMA ONE

Pre milovníkov Espressa i kávy s mliekom.

Zoznámte sa s kávovarom Lattissima One

Nespresso prichádza s exkluzívnym kávovarom na kapsuly Nespresso Lattissima One EN 500 B. Tento výkonný kávovar pracuje s profesionálnym tlakom 19 barov a ponúka patentovaný Cappuccino systém. V priebehu chvíľky vám pripraví lahodný nápoj s poriadnou porciou mliečnej peny. Stačí, keď stlačíte tlačidlo a kávovar De'Longhi Lattissima One EN 500 B sa o všetko ostatné postará za vás.

Vďaka optickému senzoru kávovar Nespresso Lattissima One rozpozná aktuálne množstvo mlieka v karafe a všetko ho využije, aby nič nevyšlo nazmar. Šetrí aj energiu, pretože sa automaticky vypína po deviatich minútach nečinnosti. Ak by vám toto nastavenie nevyhovovalo, môžete čas vypnutia zmeniť na 30 minút, alebo až 8 hodín. Vypnutý kávovar ale prebudíte naozaj rýchlo – po zapnutí je pripravený na použitie za neuveriteľných 25 sekúnd.

Veľmi jednoduché je aj čistenie, nádobku na mlieko je možné umývať v umývačke riadu.

Hlavné benefity kávovaru Nespresso Lattissima One

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 400 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!

Výbava

Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
32,4 cm Hotovo!
Šírka
15,4 cm Hotovo!
Výška
25,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, proč je zrovna tento za tak nízkou cenu? Děkuji

Dobrý den, jaký je prosím objem nádržky na mléko? Díky

Zdravim, klikol som na odkaz ktory ste pisali ludom vyssie, registroval som to no uz presli asi 2 tyzden a ziadna reakcia. Plati to aj cez ten isty link na Slovensku alebo mi poslete novy link ? vdaka vopred

Dobrý den, vztahuje se voucher v současné akci v hodnotě 2.200,- i na tento zánovní kávovar, nebo jen na nový ? předem děkuji K.

Dobrý den, kávovar na kapsle mi ze dne na den přestal tvořit pěnu. Používám stále stejné mléko, ale z trysky teče pouze teplejší mléko. Nemáte tip jak postupovat, nebo je možné že je přístroj vadný? Děkuji

Dobrý den Prosím o jednoznačnou odpověď ohledně uplatnění voucheru na nákup kapslí v hodnotě 1500kč, v případě zakoupení kávovaru NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B. Vztahuje se zmíněný voucher i na kávovar, který je aktuálně v akci?

Dobrý den, bude kávovar dostupný i v bílé barvě? Případně kdy? Viz položka: https://www.alza.cz/nespresso-delonghi-en-500-w-d5266864.htm#discussionPosts Děkuji

Dobrý den. Zvládá kávovar napěnit i rostlinné mléko?

Dobrý den, píšte, že je ke kávovaru poukaz na 30 kapslí zdarma. U kávovaru jsem však nic po rozbalení nenašel. Jak se dá poukaz (třeba i zpětně) získat?

Dobrý den, lze s tímto přístrojem vytvořit také čokoládu? Případně jsou nějaké kompatibilní kapsle od jineho výrobce, které bych mohla použít na přípravu čokolády?

12
Diskusia a poradňa k NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, čierna
Príslušenstvo pre NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO De'Longhi Lattissima One EN 500 B, fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií