PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA Aron 2512 90000

Zobraziť katalóg
ETA Aron 2512 90000
4,3 15 hodnotení
Robotický vysávač 2v1 na umývanie podláh, s mopom, na koberce, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy, hladké podlahy a mäkké povrchy, dĺžka prevádzky 120 min, čas nabíjania 5 h, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.3 l, počet bočných štetcov 2, prekoná prekážku do 1,5 cm, spôsob navigácie: gyro, DC motor, typ ovládania diaľkový ovládač, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, typ batérie Li-Ion, HEPA filter, hlučnosť 72 dB(A), mobilná aplikácia, čistiaca kefka, diaľkové ovládanie, mopovací modul s mopovacou tkaninou, nabíjací adaptér a nabíjacia stanica, farba čierna
Kód:  ETARV427 Produktové číslo:  ETA251290000 Stránky výrobcu

ETA Aron 2512 90000


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
DC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
72 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,3 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
31,5 cm Hotovo!
Výška
7,2 cm Hotovo!
Hĺbka
31,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, když dám zásobník s vodou do vysavače, tak nevytírá. Mop je suchý, vysavač vypnu, vytáhnu zásobník s vodou a z malého otvoru, kde je napojena hadička na vodu, tak voda stříká, jakoby byla nádoba na vodu pod tlakem. Část vody vyteče a pak zase v poho. Čím to je!

Dobrý den, máme tento vysavač pouze pár dní. Dnes jsme zkusili vytírání na automatický úklid s 200ml vody a po pár minutách nebyla za ním vidět mokrá stopa. Hadřík jsem před použitím namočila a lehce vyždímala. Děkuji za rady

Dobrý den, jak mohu ovládat vysavač manuálně? V návodu je napsáno, že šipky na ovladači slouží k manuálnímu úklidu. Ale již tam není napsáno, jak se tato funkce spouští. V aplikaci ikona ,,manuální uklid” je světle šedá - neaktivní a není možnost spustit. Děkuji

Dobrý den, je možný vysavač nějak resetovat ? zezačátku nám krásně projížděl celý byt ale teď je schopen zastavit se u jedné zdi a furt do ní narážet až se vypne. Dá se problém nějak vyřešit ?

Dobrý den jak si naskenuje byt.

Dnes mi práve prišiel ETA aron, hneď vyskúšaný, vysáva celkom dobre ale sa pohybuje v byte chaoticky ale jednu miestnosť konkrétne spálňa, navštívil iba na chvíľku a pokračoval v obývačke, v čom môže byť problém?

dobrý den. lze vysavač poslat aby vysával přes aplikaci i vzdáleně, tedy pokud nebudu na stejné Wi-Fi, ale třeba 100km daleko. Nemyslím plánované vydávání, ale proste mu dat příkaz “teď začni” a být mimo dům.

Dobr den umí vysavač vysavač a vytírat zároveň?matou me dvě nádržky. Děkuji

Dobrý den, reaguje robotický vysavač ETA Aron na magnetické pásky nebo je přejíždí? Máte takové magnetické pásky v nabídce? Děkuji

Dobrý den, mám v domě mezi místnostmi 2 schůdky a jeden práh. Jak tady vyřešit úklid? Může vysavač zmapovat každou místnost zvlášť a já ho jen prenasim z místnosti do místnosti? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k ETA Aron 2512 90000
Príslušenstvo pre ETA Aron 2512 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Aron 2512 90000 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Aron 2512 90000.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií