Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MORA VTS 537 BX + MORA VDIT 652 FF

Zobraziť katalóg
MORA VTS 537 BX + MORA VDIT 652 FF
Set rúra a varná doska – RÚRA: en. trieda A, objem 71 l, gril, parné pečenie, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, ventilátor, parné čistenie rúry, nerez farba, 59.5 cm× 59.7 cm× 54.7 cm (V׊×H) + VARNÁ DOSKA: indukčná, počet platničiek: 4, Booster, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, funkcia udržovania teploty, ukazovateľ zvyškového tepla, skosená predná hrana, bez rámika, vzhľad: čierne sklo, povrch: sklo, pripojenie 230/400 V, 5.4 cm× 59.5 cm× 52 cm (V׊×H), čierna farba
Kód:  MORSET094 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MORA VTS 537 BX + MORA VDIT 652 FF Predaj skončil

MORA VTS 537 BX + MORA VDIT 652 FF

Vstavaná elektrická rúra s parou MORA VTS 537 BX v nerezovo-čiernom farebnom vyhotovení je spotrebič s naozaj podareným dizajnom a precíznym spracovaním a spadá do energeticky úspornej triedy A. Vnútorný priestor s objemom 71 litrov garantuje prípravu dostatočne veľkého množstva jedla aj pre väčší počet stravníkov. Parný program vstavanej rúry MORA VTS 537 BX sa navyše okrem klasických funkcií postará aj o to, že pripravované pokrmy budú šťavnatejšie a plné chuti. Ovládanie je vďaka dotykovému displeju úplná hračka. Špeciálny samočistiaci program EcoClean pohodlne vyčistí vnútro rúry. S rúrou MORA VTS 537 BX tak ušetríte nielen čas pri príprave vašich obľúbených jedál, ale aj znížite náklady za energiu a čistiace prostriedky.


Kľúčové vlastnosti multifunkčnej vstavanej rúry MORA VTS 537 BX

  • Vstavaná elektrická rúra Mora s parou v atraktívnom antikorovo-čiernom dizajne
  • Spotrebič energetickej triedy A
  • MORA VTS 537 BX s vnútorným objemom 71 litrov na prípravu veľkého množstva jedla
  • Jednoduché ovládanie s otočnými zatláčacími gombíkmi
  • Digitálny časový spínač s hodinami pre nastavenie presnej doby prípravy pokrmov
  • Praktických 11 programov garantujúcich dokonalú tepelnú úpravu jedla
  • Špeciálne 3 parné programy s horúcim vzduchom a konvenčným ohrevom parou
  • Možnosť pečenia vo viacerých vrstvách naraz prostredníctvom horúceho vzduchu
  • Program ECO CLEAN zabezpečujúci jednoduché čistenie vnútorného priestoru rúry Mora
  • Dvierka rúry s trojitým sklom s tepelným deflektorom – CoolDoor
  • Tlmené zatváranie dvierok pre tichý chod kuchyne
  • Jednoduchá a bezpečná manipulácia s plechmi vďaka teleskopickému výsuvu
  • Možnosť regulácie teploty do 275 °C
  • Detský bezpečnostný zámok

Bezpečnostná detská poistka

Rúra MORA VTS 537 BX ponúka možnosť detského zámku. Ten pohodlne nastavíte na digitálnom displeji. Detská bezpečnostná poistka tak zamedzí dočasnému ovládaniu rúry. Na deaktiváciu zvolíte rovnaké tlačidlo.

Praktické dotykové ovládanie Dotyk+

Pečenie s elektrickou rúrou s parou MORA VTS 537 BX bude ešte jednoduchšie ako kedykoľvek predtým! Na rúre sa nachádza veľký prehľadný displej, ktorý je možné ovládať pomocou jemného dotyku. Displej je intuitívny a elegantný na pohľad. Jednoducho si môžete navoliť požadovaný program pečenia, zvolíte si recept či nastavíte minútku, ktorá vám umožní naplánovať čas pečenia, takže budú vaše pokrmy vždy správne upečené. Svetlo vás informuje o aktuálne zvolenom režime rúry vrátane aktuálneho času a ďalších zvolených funkcií.

Klasické a parné programy vstavanej rúry na prípravu pokrmov plnej chuti

Na vstavanej rúre MORA VTS 537 BX určite oceníte aj viacúrovňové pečenie, ktoré vám umožní prostredníctvom horúceho vzduchu piecť sladké aj slané pokrmy naraz bez toho, aby sa miešali ich chute. Okrem týchto funkcií elektrická parná rúra ponúka program na ohrievanie potravín alebo dosiek a jemný program na rozmrazovanie. Zvoliť si môžete tiež program na grilovanie či rôzne programy na pečenie mäsa.

Ľahké čistenie elektrickej rúry s parou MORA

Vstavaná rúra MORA VTS 537 BX je vybavená čistiacim programom ECO CLEAN, ktorý sa postará o pohodlné vyčistenie spotrebiča bez potreby použitia agresívnych čistiacich prostriedkov. Do pekáča stačí naliať pol litra vody a aktivovať funkciu ECO CLEAN. Po 30 minútach stačí rúru vytrieť vlhkou handričkou a zbaviť ju tak nežiaducich nečistôt.



Rúra MORA VTS 537 BX s teleskopickými výsuvmi

Elektrická rúra s parou MORA VTS 537 BX je vybavená teleskopickými výsuvmi, ktoré vám umožnia pohodlne a bezpečne vkladať a vykladať pokrmy z rúry. Plne teleskopické vodiace lišty sú umiestnené na 1 úrovni, vďaka čomu vám spríjemnia vaše pečenie. Vďaka týmto výsuvom máte úplný prehľad o všetkom, čo sa v rúre MORA deje. Ľahko tak môžete podlievať mäso či kontrolovať stav vašej bábovky. Manipulácia s plechom je bezpečná, takže sa nemusíte obávať popálenia pri vyberaní plechu.



Rúra MORA VTS 537 BX s veľkým vnútorným priestorom

Elektrická rúra s parou MORA VTS 537 BX ponúka nielen vnútorný priestor s kapacitou 71 litrov, ale aj 11 praktických programov a 3 parné programy, ktoré vám zaručia vždy prvotriednu prípravu pokrmov. Rúra s veľkým priestorom je vhodná do väčších domácností. Pohodlne v nej pripravíte hneď niekoľko pokrmov naraz. Oblý tvar je inšpirovaný starou pecou, vďaka čomu je zaručené rovnomerné prúdenie vzduchu. Vaše jedlo tak bude dokonale šťavnaté a chrumkavé na povrchu.

Tlmené dovieranie dvierok rúry MORA VTS 537 BX

Rúra MORA VTS 537 BX vás zaiste poteší tlmenými dvierkami, ktoré vám spríjemnia vašu domácnosť. Dvierka sa veľmi pohodlne a ticho zatvárajú jednoduchým jemným dotykom, vďaka čomu je zatváranie zároveň bezpečné.



Jednoduché ovládanie a nadčasový dizajn rúry MORA VTS 537 BX

Jednoduché a pohodlné ovládanie je základom každého spotrebiča. Elektrická rúra s parou MORA VTS 537 BX je vybavená zatláčacími gombíkmi, s ktorými je ovládanie úplná hračka. Gombíky spolu s čistými líniami navyše dodávajú rúre nadčasový dizajn, ktorá krásne doplní akýkoľvek interiér. Rúra sa tak veľmi jednoducho čistí, takže vám následná údržba nezaberie príliš veľa času.


Vstavaná indukčná sklokeramická doska MORA VDIT 652 FF

Vstavaná varná indukčná doska MORA VDIT 652 FF na prvý pohľad zaujme skosenou prednou fazetou, brúsenými hranami a dotykovým ovládaním. Na uľahčenie prípravy pokrmov je k dispozícii množstvo praktických a bezpečnostných funkcií. Indukčná technológia sa postará o rýchle a úsporné varenie s minimálnym únikom tepla. Odolný sklenený povrch zaistí ľahkú údržbu varnej dosky.

Praktické funkcie pre váš komfort

Okrem známej funkcie SuperBoost pre maximálne zvýšenie výkonu varných zón si pre vás Mora pripravila funkciu StayWarm, ktorá zaistí udržanie konštantnej teploty 70 °C, vďaka čomu si pokrm zachová pôvodnú chuť a optimálnu teplotu až do okamihu servírovania. Na šetrné rozpustenie masla alebo čokolády je k dispozícii funkcia SoftMelt. Pohodlné varenie podporuje aj zabudovaný časovač s nastavením až 99 minút, ktorý má zvukový signál. Minútka TimeMinutes je nezávislá na varných zónach a upozorní vás na uplynutie nastavenej doby varenia.


Bezpečná prevádzka dosky MORA VDIT 652 FF

Pre maximálne bezpečnú prevádzku dosky Whirlpool VDIT 652 FF je každá varná zóna vybavená ukazovateľom zvyškového tepla a funkciou automatického vypnutia, ktorá sa aktivuje 1 minútu po zložení hrnca z dosky. Nechýba ani detský zámok, ktorý zabráni prenastaveniu a blokuje ovládanie dosky. Nechýba detský zámok KeyLock alebo funkcia Delete, ktorá okamžite pozastaví proces varenia bez straty nastavených parametrov.

Programy a funkcie rúry:

  • Rýchly predohrev
  • Horný a dolný ohrev
  • Horný ohrev
  • Dolný ohrev
  • Gril
  • Veľký gril
  • Gril s ventilátorom
  • Horný ohrev a ventilátor
  • Horúci vzduch a dolný ohrev
  • Horúci vzduch
  • Dolný ohrev s ventilátorom
  • Horný a dolný ohrev s ventilátorom
  • Ohrev tanierov
  • Gentlebake
  • Rozmrazovanie
  • Samočistiaci program ECO CLEAN

Príslušenstvo:
1 × plytký plech
1 × hlboký plech
1 × rošt

Rozmery rúry:
59,5 × 59,7 × 54,7 cm


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
3 300 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,7 cm Hotovo!
Hĺbka
54,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Tlmené zatváranie dvierok Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
71 l Hotovo!

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek
4 Hotovo!
Funkcie a vlastnosti
Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Funkcia udržovania teploty, Ukazovateľ zvyškového tepla Hotovo!
Prepojenie dosky s digestorom
Nie Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
5,4 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
52 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany
Skosená predná hrana Hotovo!
Rámik
Bez rámika Hotovo!
Vzhľad
Čierne sklo Hotovo!
Vyhotovenie
Vstavaná Hotovo!
Povrch
Sklo Hotovo!

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie
230 V, 400 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MORA VTS 537 BX + MORA VDIT 652 FF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORA VTS 537 BX + MORA VDIT 652 FF.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií