AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, čierna

Zobraziť katalóg
NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, čierna + poukaz na kávu Nespresso v hodnote 27 €*
4,5 10 hodnotení
Kávovar na kapsuly 3 nastaviteľné veľkosti kávy: ristretto, espresso a lungo a 6 mliečnych receptúr: capuccino, latte macchiato, flat white, caffe latte, horúce mlieko a mliečna pena, balenie kávovaru obsahuje sadu 14 rôznych kapsúl kávy Nespresso ZDARMA, LED signalizácia odvápenia a čistenia, objem zásobníka na vodu je 1 liter, objem nádržky na vodu 0,5 litra, kapacita kontajnera na kapsule je 9 - 11 kusov, energetická trieda A++, rychle zahriatie - do 25 sekúnd a automatické vypnutie po 9 minútach nečinnosti, tlak 19 barov, dĺžka káblka 0,9 m, farba čierna
Kód:  NESDL361 Produktové číslo:  EN650.B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, čierna Predaj skončil

NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, čierna

GRAN LATTISSIMA

Pre kávu ako z kaviarne v pohodlí vášho domova.

Zoznámte sa s kávovarom Gran Lattissima

Pripravte si vynikajúcu kávu v pohodlí domova a prekvapte svoje návštevy lahodným nápojom ako z kaviarne! S kávovarom Nespresso De'Longhi Gran Lattissima EN650.B ľahko a rýchlo pripravíte kávu najvyššej kvality s dokonalou chuťou a arómou. Kapsulový kávovar Nespresso vám umožní vychutnať si lahodnú šálku kávy podľa vášho výberu, kedykoľvek budete mať chuť. Máte chuť na klasickú čiernu kávu, alebo s mliekom? Kávovar vám pripraví až deväť druhov nápojov stlačením jediného tlačidla.

Kávovar je vybavený aj jednoduchým systémom čistenia, takže vám sám povie, keď je ho potrebné vyčistiť.

Hlavné benefity kávovaru Nespresso Gran Lattissima

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 400 W Hotovo!
Tlak čerpadla
19 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,3 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Signalizácia potreby odvápnenia/čistenia Hotovo!

Výbava

Mliečne riešenie
Prídavný šľahač mlieka Hotovo!

Príslušenstvo v balení

Obsah balenia
Tester tvrdosti vody , Šľahač mlieka Aeroccino, Dárková sada 7 kapslí kávy Nespresso Original Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
36,7 cm Hotovo!
Šírka
20,3 cm Hotovo!
Výška
27,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
5,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, nedávno jsem si tenhle přístroj koupil, ale vyskytl se problém. Při zadání Latte Macchiato by mělo natéct napěněné mléko, kafe a nakonec pěna, nebo se pletu ? Mě se ale přístroj zastaví po dávce kafe. Díky za odpověď.

Existují pro tento kávovar i kapsle na horkou čokoládu?

Je možné v tomto kávovaru pustit pouze horkou vodu bez použití kapsle například pro přípravu čaje? Děkuji

.

V balení se nenachází žádné kapsle, jak je uvedeno v popisu!!

Dobrý den, objednali jsme nový kapslový nespresso DeLonghi EN650.B kávovar. V popisce je uvedena součást balení 14 kapslí různých druhů kávy. V naší doručené zásilce toto nebylo obsaženo. Zásilka byla vyzvednutá v ALZABOXU, takže nepředpokládám, že by se mohla někde vytratit cestou. Navíc má být součástí balení kávovaru. Vaše infolinka je hluchá, není se kam dovolat.

Dobrý večer, objednali sme si od Vás NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN 650B a v popise bolo napísané že dostaneme plus poukážku na 55 € a v balíku sme nič nenašli. Ďakujem za odpoveď. Pekný večer.

V popisu zbozi mate dvakrat za sebou stejnou informaci s jinou hodnotou objemu: objem zásobníku na vodu je 1 litr, objem nádržky na vodu 0,5 l Zrejme jedno z toho bude na mleko...

Dobrý den, omlouvám se že obtěžuji právě jsem si koupil Kávovar na kapsle NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B a v popisku stojí, že by se měl u kávovaru nacházet poukaz v hodnotě 2 000,- Kč. Bohužel v krabici se nic nikde nenacházel. Velice děkuji a přeji příjemný den Petr

Dobrý den, můžete, prosím, překontrolovat rozměry a váhu spotřebiče? Údaje, které uvádíte jsou nesmyslné (předpokládám, že výška, šířka i délka do 5 cm je žert) a ráda bych věděla, jestli se spotřebič vejde na mnou požadované místo... Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, čierna
Príslušenstvo pre NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima EN650.B, fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií