PET alzaplus segmenty sda v2

SC 3 EasyFix Premium

Zobraziť katalóg
SC 3 EasyFix Premium
4,8 18 hodnotení
Parný čistič – príkon 1900W, objem nádoby 1l, tlak pary 3.5bar, detská poistka, bezpečnostný ventil, nastaviteľný výstup pary
Kód:  KARPC477 Produktové číslo:  1.513-160.0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SC 3 EasyFix Premium

Pomocou parného čističa Premium SC 3 EasyFix vyčistíte tvrdé podlahy, dlaždičky, drez alebo pokojne celú kúpeľňu. Už po 30 sekundách bude prístroj pripravený na čistenie. SC 3 EasyFix Premium vyčistí všetko úplne bez chémie a šetrne k životnému prostrediu. Naplniteľná nádrž na vodu a automaticky odvápňujúce kartuše šetrí váš čas. Pri dôslednom používaní odstráni 99,99% všetkých baktérií, ktoré sa bežne nachádzajú v domácnosti na tvrdých podlahách. Okrem iného ponúka čistič tiež dvojstupňovou reguláciu pary k prispôsobeniu pary povrchu a stupni znečistenia. Komfortné vypnutie a zapnutie zariadenia pomocou jedného tlačidla.




Kľúčové vlastnosti parného čističa SC 3 EasyFix Premium

  • Vyčistíte tvrdé podlahy, dlaždičky, drez alebo pokojne celú kúpeľňu
  • Šetrný k životnému prostrediu
  • Dvojstupňová regulácia pary k prispôsobeniu pary povrchu a stupni znečistenia
  • Parný čistič SC 3 EasyFix Premium je nahriaty len za 30 sekúnd
  • Vybavený nádrží, ktorú bez problému naplníte pomocou integrovaného plniaceho lievika
  • Inteligentné odvápňovaciu kartuše
  • Ergonomicky tvarovaná podlahová hubica EasyFix
  • O vašu bezpečnosť počas upratovania sa postará bezpečnostný ventil a detská poistka
  • Ponúka bohaté príslušenstvo

30 sekúnd a ide sa na vec

Benefitom parného čističa SC 3 EasyFix Premium je nahriatie len za 30 sekúnd. Vďaka tomu ho môžete veľmi rýchlo začať používať a začať likvidovať aj tie najväčšie nečistoty.

Podlahová hubica EasyFix

O perfektné výsledky čistenia sa postará ergonomicky tvarovaná podlahová hubica EasyFix s flexibilným kĺbom a technológií lamiel. Na hubicu možno ľahko nasadiť utierku na podlahy z mikrovlákien, ktorú upevníte pomocou upínacieho systému a opäť ju bez kontaktu s nečistotami odstránite. Pomocou parného čističa SC 3 EasyFix Premium bude podlaha perfektne uprataná.



Inteligentné odvápňovaciu kartuše

Parný čistič SC 3 EasyFix Premium je vybavený nádržou, ktorú bez problému naplníte pomocou integrovaného plniaceho lievika. Vďaka inteligentnej odvápňovaciu kartuši je naplnená voda plne automatické odvápnenie a zaisťuje nonstop paru bez prerušenia práce. Naviac ponúka tiež parkovaciu polohu podlahovej hubice.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas upratovania sa postará bezpečnostný ventil. Ak máte deti, určite oceníte zabudovanú detskú poistku, ktorá ochráni vaše deti pred nechcenou manipuláciou. Parný čistič SC 3 EasyFix Premium je bezpečný a zároveň účinný prístroj.


Parní čistič SC 3 EasyFix Premium

bohaté príslušenstvo

Parný čistič SC 3 EasyFix Premium je všestranne vybavený. Ponúka bohaté príslušenstvo, ktoré vám uľahčí upratovanie vašej domácnosti. Súčasťou balenia je Power tryska, ručná hubica, tryska s bodovým lúčom, parná hadica s pištoľou, guľatú kefu (malý) a okrúhlu kefu (veľký). Nechýba 2 utierky z mikrovlákna na suchý zips a odvápňovací kartuše. Navyše možno kobercové podlahy jednoducho osviežiť kobercovým klzákom, ktorý je súčasťou balenia. Od varnej dosky až po ťažko prístupné miesta v kúpeľni, vyčistíte všetko ľahko a rýchlo. Navyše je čistenie vždy hygienické a účinné.

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 900 W Hotovo!
Objem nádoby
1 l Hotovo!
Tlak pary
3,5 bar Hotovo!
Funkcie
Detská poistka, Bezpečnostný ventil, Nastaviteľný výstup pary Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 900 W Hotovo!
Objem nádoby
1 l Hotovo!
Tlak pary
3,5 bar Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Detská poistka, Bezpečnostný ventil, Nastaviteľný výstup pary Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, existuje na tento model aj rozsirenie na cistenie okien?

Dobrý den, lze tímto čističem čistit pohovky.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi SC 3 Easy Fix a SC 3 Easy Fix Premium? jedná se pouze o barvu? děkuji

Dobrý den, lze tímto čističem čistit i parkety? Děkuji

Diskusia a poradňa k SC 3 EasyFix Premium
Príslušenstvo pre SC 3 EasyFix Premium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 3 EasyFix Premium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SC 3 EasyFix Premium. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KÄRCHER SC 3 EasyFix Premium.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií