Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
WS7480

22" Sencor SLE 22F47DM4

Zobraziť katalóg
22" Sencor SLE 22F47DM4
5 2 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 55 cm, vstavaný DVD prehrávač, FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, USB s nahrávaním a prehrávaním (DivX, XviD, MP3, WMA, JPEG), Timeshift, HDMI, SCART, AV vstup, VGA, výstup na slúchadlá, hotelový mód, možnosť napájania 12V, energ. trieda B
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WS522o2e Produktové číslo:  SLE 22F47DM4 Stránky výrobcu
22" Sencor SLE 22F47DM4 134,17 € Rozbalené

22" Sencor SLE 22F47DM4

22" Sencor SLE 22F47DM4 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Sencor SLE 22F47DM4 je kompaktný televízor , Ktorý sa ideálne hodí do domácností ako druhý televízor napríklad do spálne alebo detskej izby. Aj napriek svojmu relatívne malú uhlopriečku 55 cm ponúkne vynikajúci FullHD rozlíšenie , Takže v každom zábere uvidíte aj ten najjemnejší detail. Vstavaný DVD prehrávač vám ušetrí miesto aj peniaze, pretože nebudete musieť kupovať ďalšie zariadenia. Televízor možno tiež zavesiť na stenu pomocou štandardu VESA .

Nízkej spotreby a vysokého farebného kontrastu je dosiahnuté vďaka použitiu technológie LED podsvietenie . Tá je oproti klasickému fluorescenčnému podsvietenie oveľa úspornejšie a umožňuje oveľa kvalitnejšie farebné podanie. O čistý a ostrý obraz sa postará hrebeňový filter a špeciálne obvody pre zlepšenie obrazu.

Nahrajte si svoje obľúbené programy alebo filmy na prenosné USB médium vďaka vstavanému USB portu . Iste tiež poteší možnosť časového posunu Timeshift , Vďaka ktorému vám už neunikne žiadny obľúbený program. Jednoducho si konkrétny relácii zastavíte a potom si ju môžete opäť pustiť. Prítomnosť HDMI portu ocenia majitelia konzol alebo Blu-ray prehrávačov, ktorí si tak budú obraz vychutnávať v plnej digitálnej kvalite. Majitelia ubytovacích zariadení ocenia aj praktický hotelový mód .
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
22" (55,88 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!
Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
22" (55,88 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
53,6 cm Hotovo!
Výška
38 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
34,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,7 cm Hotovo!
VESA prichytenie
100×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 22" Sencor SLE 22F47DM4
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií