AD 1. týden květen Effaclar

25" LG 25UM57 Ultrawide

Zobraziť katalóg
25" LG 25UM57 Ultrawide
4,9 7 hodnotení
LCD monitor IPS, 21:9, 5M:1, 250 cd/m2, 5 ms GTG, 2560x1080, 2x HDMI, VESA, Dual Controller
Kód:  WK060a1ce2 Produktové číslo:  25UM57-P.AEU Stránky výrobcu

25" LG 25UM57 Ultrawide

Sny o delikátnom displeji za dobrú cenu sa realizujú v rade UM57. Nechajte sa unášať panoramatickým obrazom zaliatym v brilantnej jasnosti. Pomer strán 21:9 a skrátená doba odozvy urobí filmy aj hry viac pohlcujúcimi. Potrebujete pracovať? Šírka uľahčuje prezeranie viacerých dokumentov naraz, takže medzi nimi nemusíte neustále otáčať. Obstojí aj pri úprave fotografií. Displej pokrýva 99 % farebného štandardu sRGB, takže servíruje obraz v úplnej zhode s predstavami autorov. Aj keď ste akční a v pohybe pred obrazom, IPS obraz vyzerá skvele z akéhokoľvek uhla.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi univerzálne použitie vrátane herného a grafického
  • Mimoriadne presné zobrazenie farieb (99 % sRGB)
  • Veľká plocha panoramatického pomeru (21:9)
  • Minimalizovať oneskorenia obrazu pomôže v hrách
  • Uvidíte aj v tmavých častiach scény
  • Odstraňuje blikanie panelu (flicker)
  • Vlastní aj pripravené herné režimy

Pripravený pre hry

Dynamic Action Sync minimalizuje vstupné oneskorenie, a tak dokáže vyobraziť aj zbesilú akciu v reálnom čase. Nikto sa vám neschová v temnom kúte alebo v uličke. Black Stabilizer analyzuje najtemnejšie oblasti scén a zosvetľuje ich, takže nikoho neprehliadnete a nikto sa pred vami neschová. Neprehliadnete ani zbraň na zemi.

Do každého scenára

Nastavte si pre svoju hru alebo prácu optimálne podmienky. Vždy si môžete vybrať najlepší spôsob pre vaše úmysly, aby ste z obrazovky vyťažili maximum. Vopred pripravené sú 3 herné režimy: 2 pre first-person strielačky a režim RT. Alebo si pripravte vlastný profil.

Pohodlie pre oči

Okrem vynikajúceho zobrazenia poteší aj technológia na minimalizáciu únavy očí, takže si dobrého obrazu užijete dlhšie. Nová technológia stmievania minimalizuje blikanie, ktoré zbytočne zaťažuje oči. Vďaka tomu budú dlhšie seansy pri počítači komfortnejšie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych dva dotazy: 1) potřeboval ověřit zda monitor 25" LG 25UM57 Ultrawide s rozlišením 2560x1080 bude kompatibilní s u vás dříve zakoupeným ZOTAC ZBOX HD-ID41 Barebone? Nemohu najít specifikaci max. rozlišení grafické karty. Nerad bych zboží vracel :-( 2) Led světelný řetěz Retlux RXL 13 - má režim trvalého svícení (nikoli blikání)? Dá se zvolit barva? Mnohokrát děkuji. Vlček

Diskusia a poradňa k 25" LG 25UM57 Ultrawide
Príslušenstvo pre 25" LG 25UM57 Ultrawide
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 25" LG 25UM57 Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 25" LG 25UM57 Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 25" LG 25UM57 Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 25" LG 25UM57 Ultrawide.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií