Rapture AD homeoffice

27" Samsung S27F350

Zobraziť katalóg
27" Samsung S27F350
4,8 16 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej PLS, 16:9, odozva 4ms, FreeSync, farebná hĺbka 8bit, jas 250cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI 1.4, HDMI 2.0, VGA, VESA
Kód:  WH605e0 Produktové číslo:  LS27F350FHUXEN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

27" Samsung S27F350

vypnuté
Samsung S27F350

Neuveriteľne tenké vyhotovenie a elegantný, moderný dizajn

Neobvykle tenký 10 mm profil (tak tenký ako guľôčkové pero) je až dvakrát tenší ako štandardné obrazovky. Jednoduchý stojan kruhového tvaru je elegantným doplnkom k ultratenkému displeju.

Dokonalý zážitok z hry vďaka technológii AMD FreeSync

Technológia AMD FreeSync dynamicky synchronizuje obnovovaciu frekvenciu obrazovky, podľa obrazovej frekvencie obsahu, a tak minimalizuje prerušovanie obrazu a zabezpečuje bezchybne plynulý chod hry. Herný mód okamžite optimalizuje farby a kontrast obrazovky na hranie hier, aby ste si mohli užiť a vychutnať každú scénu v celej jej kráse.

vypnuté
Samsung S27F350
vypnuté
Samsung S27F350

Prispôsobené na pohodlné sledovanie

Režim šetrenia zraku s redukciou emisií modrého svetla, minimalizuje únavu očí, a tak si užijete pohodlnejšie sledovanie. Technológia Flicker Free od spoločnosti Samsung, minimalizuje rušivé blikanie obrazovky, čím chráni vaše oči pred námahou, vďaka čomu môžete pracovať alebo hrať dlhšie a vo väčšom pohodlí.

Výnimočne široký pozorovací uhol pre skvelý zážitok zo sledovania

Výnimočne široký 178-stupňový pozorovací uhol, zaručuje jasný obraz z akéhokoľvek miesta, odkiaľ sa pozeráte. Nezáleží na tom, či práve relaxujete alebo sedíte okolo s priateľmi, širší zorný uhol sa postará o to, aby všetci mali skvelý zážitok zo sledovania z akejkoľvek pozície.

vypnuté
Samsung S27F350
vypnuté
Samsung S27F350

Ekologicky šetrná technológia

Automatické, energeticky úsporné nastavenie jasu a ekologicky šetrná technológia spoločnosti Samsung, plynule prispôsobuje jas displeja na základe luminiscencie čiernych farieb obrazovky, a tým je znížená spotreba energie až o 10 %. Jas obrazovky je možné nastaviť aj manuálne na 25 % alebo 50 % maxima.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!
Typ panela
PLS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
27" (68,58 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
PLS Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
4 ms Hotovo!
Maximálny jas
250 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
1000:1 Hotovo!
Povrch displeja
Matný Hotovo!
Technológie
FreeSync Hotovo!

Pomer strán

Pomer strán
16:9 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, VGA Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
HDMI 1.4, HDMI 2.0 Hotovo!
HDMI
1 × Hotovo!
VGA
1 × Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
62,62 cm Hotovo!
Výška
46,24 cm Hotovo!
Hĺbka
24,77 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
75×75 Hotovo!

Balenie

Káble v balení
VGA Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 25" až 27"

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Alza a její dopravci opět nezkamali...Nějakej dopravce WEDO či co to je, se neozval a nedoručil monitor ve stanoveném termínu. A to neni poprvé co se mi to stalo, takže doporučuji objednávat jinde než tady jestli chcete aby vám zboží dorazilo. Nulová komunikace ani nevím kde zásilka je.

Chcem sa spýtať či má niekto podobnu skusenosť. Po zapnutí monitora,ked je cierna obrazovka vidno celkom dost v pravom spodnom rohu presvit podsvietenia panelu. Či je to vlastnost tohto monitora alebo chyba.

dobrý den je vhodný pro Xbox X ?

Má repro, nebo 3.5 mm jack pro pripojeni audio?

Dobrý den - má tento monitor externí zdroj? A kolik voltů jde do monitoru? Na obrázcích je nezřetelně napsáno 14v DC je to tak?

Dobrý den,u starého monitoru při spánku počítače byl monitor standbay také. tento zůstává zap. musím vypínat ručně.v nastavení jsem nic nenašel.

Dobrý den, mohu se zeptat, zda je součástí balení tohoto monitoru také kabel pro připojení k pc nebo je potřeba dokoupit nějaký zvlášť? Děkuji

Dobry den, aky je rozdiel medzi monitormi S27F350, S27F354 a S27F358? Dakujem

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či bude fungovať Freesync / G-Sync, keď budem mať monitor pripojený k PC prepojovacím HDMI - Displayport káblom.

Lze prosím měnit náklon monitoru?

12
Diskusia a poradňa k 27" Samsung S27F350
Príslušenstvo pre 27" Samsung S27F350 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 27" Samsung S27F350. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27F350. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 27" Samsung S27F350. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 27" Samsung S27F350.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií