AP+ nový vizuál AD homeoffice

28" BenQ GC2870H

Zobraziť katalóg
28" BenQ GC2870H
4,6 16 hodnotení
LCD monitor Full HD 1920×1080, displej VA, odozva 5ms, farebná hĺbka 8bit, jas 300cd/m2, kontrast 3000:1, HDMI 1.4, VGA, slúchadlový výstup
Kód:  WT157w1 Produktové číslo:  9H.LEKLA.TBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

28" BenQ GC2870H

LCD monitor BenQ GC2870H ponúka kvalitný 8-bitový VA panel s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov na uhlopriečke 28 palcov. Vycibrený, pritom jednoduchý a minimalistický dizajn ideálne zapadne na váš pracovný stôl.

Poskytne pozoruhodný a jedinečný obraz s extrémne vysokým prirodzeným kontrastným pomerom 3000 : 1, dynamickým kontrastným pomerom 20M : 1 a širokými pozorovacími uhlami 178°/178°.

Oproti svojim konkurentom ponúka väčšie pokrytie farebného priestoru 85 % NTSC.

Monitor pripojíte cez konektory D-Sub a 2x HDMI

Špeciálna technológia monitora - BenQ Flicker-free a Low Blue Light ochránia váš zrak, a udržia vašu pozornosť vďaka menšej námahe vašich očí.


Navrhnutý pre maximálnu sofistikovanosť

Jednoduchosť je najvyššia sofistikovanosť." - Leonardo da Vinci

Rafinovane prevedené detaily monitoru BenQ GC2870H z neho robia skvelého spoločníka do vášho domova aj kancelárie. Základňa v tvare písmena "T" ponúka štýlový vybrúsený povrch s vlasovým vzorom, doplnený o lesklú ozdobu nadväzuje na motto spoločnosti BenQ "Pretože na tom záleží" ( "Because it matters"). Všetko dokresľuje čierny obal monitoru s unikátnym vzorom.


vypnuté
BenQ Eye-Care

BenQ Eye-care

Najnovší rad monitorov BenQ Eye-care vám zaistí maximálnu ochranu zraku a zároveň poskytne najpríjemnejší a najpohodlnejší obrazový zážitok.
Disponuje pokročilými technológiami Flicker-free a Low Blue Light

BenQ Flicker-free

Technológia BenQ Flicker-free eliminuje blikanie obrazu pri všetkých úrovniach jasu a účinným spôsobom znižuje únavu očí. Bežné LCD obrazovky s LED podsvietením blikajú rýchlosťou 200x za sekundu. Vaše oči nemusia blikanie vidieť, ale rozhodne ho cítia.
Uľavte svojim očiam od blikania prechodom na monitor GC2870H.

vypnuté
BenQ Flicker-free

BenQ Low Blue Light

Každý monitor vytvára modré svetlo, ktoré je jednou z hlavných príčin poškodenia zraku, únavy očí, bolestí hlavy a poruchy spánku. Unikátna technológia BenQ Low Blue Light eliminuje škodlivé modré svetelné spektrum farieb vysielané bežnými počítačovými obrazovkami a umožní stráviť čas pred počítačom v zdravších podmienkach.


Výraznejšie farby

Širšie pokrytie farebného priestoru monitora BenQ GC2870H zvýrazňuje farby a obraz sa tak stáva oveľa realistickejším. Oproti konvenčným monitorom dosahuje hodnoty 85 % NTSC a reprodukuje živší obraz či už surfujete na webe, hráte hry, prezeráte fotografie alebo sa pozeráte na video.

Úžasná hĺbka farieb

Extrémne vysoký prirodzený kontrast 3000 : 1 tj. trojnásobok kontrastu bežných panelov, poskytuje pri tmavých a zložitých snímkach úžasnú hĺbku farieb a rozlíšenie s najvyššou jemnosťou a čistotou. Pri takto vysokom prirodzenom kontrastnom pomere môžete očakávať nekonečný dynamický kontrastný pomer, ktorý mnohokrát prekoná vaše očakávania.

Kvalitné 8-bitové farby

8-bitový VA panel poskytuje plynulejšie a stabilnejšie farebné prechody súčasným vykresľovaním celkom 16,7 milióna farebných odtieňov

Široké pozorovacie uhly 178°/178°

VA panel monitora BenQ GC2870H poskytuje široké pozorovacie 178°/178° uhly pri pohľade zľava, sprava, zhora a zdola.


Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Uhlopriečka
28" (71,12 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
28" (71,12 cm) Hotovo!
Typ rozlíšenia
Full HD Hotovo!
Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Konštrukcia

Konštrukcia
Rovná Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
VA Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
60 Hz Hotovo!
Odozva
5 ms Hotovo!
Maximálny jas
300 cd/m2 Hotovo!
Natívny kontrast
3000:1 Hotovo!

Podsvietenie a farba

Farebná hĺbka
8 bit Hotovo!

Pripojenie

Grafické rozhranie
HDMI, VGA Hotovo!
Štandardy grafického rozhrania
HDMI 1.4 Hotovo!
Audio rozhranie
Výstup na slúchadlá Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Filter modrého svetla, Flicker-free Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
65,89 cm Hotovo!
Výška
47,68 cm Hotovo!
Hĺbka
20,37 cm Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Poznámka:
» Všetky Full HD monitory
» Všetky monitory 28" až 32"
» Všetky monitory na CAD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím na fotkách je jasně vidět že to má i vstup na VGA, ovšem v parametrech sem to nenašel je to jedno ale když už ten kabel mam tak jesli ho udám ? děkuji za opdověď Má tedy VGA vstup ?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi 28" BenQ GC2870H a 28" BenQ GC2870HE ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je výška ve specifikaci celého monitoru i s podstavcem nebo bez něj jen panelu? Případně jáká je jeho minimální výška s podstavcem?

Aký je, prosím, povrch zobrazovacej plochy? Matný alebo lesklý? Vopred ďakujem za odpoveď.

Jakýje rozdíl mezi tímto GC2870H a GW2870H?

Prosím, rád bych se zeptal, zda má tento model zabudované vnitřní reproduktory.

Diskusia a poradňa k 28" BenQ GC2870H
Príslušenstvo pre 28" BenQ GC2870H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 28" BenQ GC2870H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 28" BenQ GC2870H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 28" BenQ GC2870H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 28" BenQ GC2870H monitor.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií