AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

32" BenQ SW320

Zobraziť katalóg
32" BenQ SW320
LCD monitor 4K Ultra HD 3840 × 2160, IPS, 16:9, 5ms, 60Hz, 10 bit, 350cd/m2, kontrast 1000 : 1, DisplayPort, HDMI 2.0 a mini DisplayPort, Pivot, nastaviteľná výška, hdr, flicker-free, filter modrého svetla, obraz v obraze (pip) a podpora kalibračnej sondy, VESA
Kód:  WT158u3 Produktové číslo:  9H.LLFVLB.QBE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" BenQ SW320

BenQ SW320 je profesionálny 32" LCD monitor osadený 10-bitovým IPS panelom s prémiovou kvalitou obrazu a prestížnou certifikáciou Technicolor. Ponúka 4K UltraHD rozlíšenie 3840 x 2160, pokrytie farebného priestoru 99 % Adobe RGB a tzv. High Dynamic Range (HDR). Ocenia ho nielen fotografi a grafici, ale aj všetci nároční používatelia.

BenQ SW320 je pripravený pre špecifické požiadavky používateľov. Disponuje technológiami upresňujúcimi obraz a uľahčujúcimi jednotlivé náročné činnosti - Black & White mód, HDR, GamutDuo a ďalšie.

Skvelý produkt podčiarkuje bohatá ergonómia, teda nastavenia obrazovky do ľubovoľnej polohy výškovým posunutím, naklopením či otočením až do pozície Pivot a to vrátane uspôsobenie dodávané tieniacej clony.

Nechýbajú tradičné technológie na ochranu zraku Flicker-free a Low Blue Light, ktoré zamedzujú blikaniu na pozadí, resp. redukujú vyžarované škodlivé modré svetlo.


vypnuté
BenQ SW320 4K

4K Rozlíšenie

Ultravysoké rozlíšenie 4K ponúka mimoriadne zážitky pri sledovaní jasných detailov a presných línií pre náročných používateľov.

99% Adobe RGB

Farebný priestor Adobe RGB ponúka široké spektrum odtieňov farieb na maximálne realistickú reprodukciu fotografií krajiny na displeji.

vypnuté
BenQ SW320 Adobe RGB
vypnuté
BenQ SW320 10bit

10-bitový IPS displej

S 10-bitovou farebnou hĺbkou a certifikáciou Technicolor si môžete byť istí, že dostanete konzistentné vysoko presné farebné prechody a viac ako jeden bilión farieb.

High Dynamic Range (HDR)

HDR zvyšuje celkový dynamický rozsah medzi čiernou a bielou. Výsledkom je tak maximálne realistický obraz, presne taký ako ho vidíte na vlastné oči v prírode.

vypnuté
BenQ SW320 HDR
vypnuté
BenQ SW320 podsvícení

Jednotnosť podsvietena

Jednoliaty jas profesionálneho monitora je dosiahnutý pomocou starostlivého procesu ladenia stoviek čiastkových oblastí vysoko presným prístrojom.

14-bitový 3D LUT tabuľka, delta E<2

Vylepšuje presnosť RGB farieb, ich realistickosť.

Hardvérová kalibrácia farieb

BenQ SW320 umožňuje hardvérovú kalibráciu farieb pomocou kolorimetra a softvéru na profesionálnu prácu Pall Master.


vypnuté
BenQ SW320 Black & White režim

Black & White mode

Monitor umožňuje prepnúť do režimu čierno-bielej. Na výber sú tri prednastavené čierno-biele profily pre ukážku ako bude fotografia vyzerať po samotnej softvérovej úprave.

GamutDuo

Funkcia otvára možnosť zobraziť obsah naraz v rámci jedného monitora z dvoch zdrojov a tiež v rôznych farebných priestoroch. Podrobnejšie informácie v sekcii videí.

vypnuté
BenQ SW320 GamutDuo
vypnuté
BenQ SW320 Hotkey puck

Hotkey Puck

Používateľsky prívetivé prostredie podporuje tiež dodávaný ovládač. Zmenu módov zmeníte pomocou tlačidla, na ktorom si navolíte režimy podľa vašich preferencií. Orientáciu v prehľadnom menu na displeji uľahčí smerová ružica.

Tieniaca clona

Špeciálne inovovaná odnímateľná tieniaca clona je vďaka uspôsobenej skladacej konštrukcii k dispozícii v oboch pozíciách monitora, ako klasicky na šírku, tak na výšku.

vypnuté
BenQ SW320 Shading Hood

Parametre a špecifikácia

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!
Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Záruka

Rozšírená záruka
Predĺžená záruka Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Obraz v obraze (PiP) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Taiwanská korporácia s pobočkami po celom svete je známym hráčom v oblasti spotrebnej elektroniky a výpočtovej aj komunikačnej techniky. Prostredníctvom niekoľkých akvizícií vstúpila na nové trhy, kde sa jej darí získavať význačné postavenie a predstavuje hlavného hráča vo svojom odbore. Najdôležitejšia z akvizícií bol v roku nákup spoločnosti Siemens. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete. Ak hľadáte kvalitný výrobok, vybavený najnovšími technológiami, značka BenQ bude určite skvelou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hmm... Nema nahodou stat 10 krat mene, kolem 38 tisic? To je dobry preklep.

Hcem sa spytat, preco uvadzate ze predaj skoncil ? na strankach Benq je to stale aktualny model

dobrý den kdy bude asi dostupný ?

Jak softwarově vybavené musí být PC, aby "utáhlo" tento monitor?

když píšou HDR. To umí zobrazit nativ HDR 32bit floating?

Diskusia a poradňa k 32" BenQ SW320
Príslušenstvo pre 32" BenQ SW320 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" BenQ SW320. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" BenQ SW320. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" BenQ SW320. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" BenQ SW320.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií